Διέρευσε το πρώτο review για το Dishonored – Video με τα πρώτα 15 λεπτά Gameplay

Dishonored review
To CVG δεν παρουσιάζει έτσι τις βαθμολογίες του, για αυτό ας κρατήσουμε μια επιφύλαξη.

Φαίνεται οτι το review του CVG για το Dishonored διέρευσε, και έτσι έχουμε την πρώτη βαθμολογία για το παιχνίδι.

Ο Reviewer του Computerandvideogames.com λοιπόν ,φιλοδώρησε το παιχνίδι με ένα 9,5/10 επιβεβαιώνοντας οτι πρόκειται για ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιάς. Μιας χρονιάς που δόξα το Θεό είχε και περιμένει πάρα πολλά καλά παιχνίδια.

Σύμφωνα με τα σχόλια στο τέλος του Review το Dishonored προσφέρει μεγάλη ελευθερία στον αρκετά ρεαλιστικό κόσμο του, ενώ μπορεί το ίδιο εύκολα να αντιμετωπιστεί ως Stealth ή Action παιχνίδι. Μάλιστα υπάρχει και η χαρακτηριστική φράση ” Ένα παιχνίδι που έρχεται μια φορά σε κάθε γενιά, και ανταποδίδει την υπομονή μας.” Το Review βέβαια δεν είναι επίσημο, και θα μπορούσε άνετα να πρόκειται για λάθος η για φάρσα, οπότε ας περιμένουμε

Απο την άλλη βέβαια, σε πολλά φόρουμ, υπάρχουν σχόλια ανθρώπων που έχουν ήδη παίξει το παιχνίδι(leak? προπαραγγελία; δεν ξέρω) οτι κατάφεραν να το τερματίσουν σε λιγότερο απο 4 ώρες!!

Άλλη βέβαια μιλάνε για 6-7 ώρες gameplay πριν δουν τα credits, αλλα και πάλι δύσκολα θα φτάσουν τις 20+ ώρες που ανέφερε ένας εκ των σχεδιαστών του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Οκτωβρίου για Xbox 360, PC, και PS3, ενώ το review μας μπορείτε να το διαβάσετε εδώ!

Μέχρι τότε ρίξτε μια ματιά στα πρώτα 15 λεπτά του Gameplay σε ανάλυση 1080p

http://youtu.be/xFR2hkS2t_w

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!