Κάντε Like αν θέλετε η Razer να πραγματοποιήσει το Project Fiona

Ο συνιδρυτής και CEO της Razer Min-Liang Tan, μας ζητάει μέσω τις σελίδας της εταιρίας στο facebook να κάνουμε 10.000 like στο Project Fiona, και αυτοί θα το κάνουν πραγματικότητα.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, παρουσιάσαμε το Concept μας, Project Fiona. Το πρώτο Tablet σχεδιασμένο για PC Gamers” δήλωσε ο κ. Tan “Απο τότε έχουμε περιορίστεί σε δυο-τρια σχέδια. Θα θέλαμε βοήθεια απο εσάς για να δούμε το επίπεδο του ενδιαφέροντος πριν το κυκλοφορήσουμε.

Αν θέλετε να δείτε τη Razer να δημιουργεί το προιόν που κέρδισε το βραβείο του “Best of CES” τότε τώρα είναι η ευκαιρία σας να ακουστείτε. Θα θέλαμε να ακούσουμε τις ιδέες σας για το σχεδιασμό του tablet, καθώς και τις εισηγήσεις σας για τα Specs του, την τιμή του, τα χαρακτηριστικά του, κτλ.

τα 10.000 likes έχουν ήδη μαζευτεί, και πλέον περιμένουμε περισσότερα στοιχεία.

Για όσους το είχατε χάσει, το Project Fiona είχε παρουσιαστεί τον Ιανουάριο στο Consumer Electronic Show και πρόκειται για ένα tablet εφοδιασμένο με 2 αναλογικούς μοχλούς στα πλάγια που έχει τη δυνατότητα να παίζει PC games χωρίς καμία προσθήκη.

Η Razer ισχυρίζεται οτι το Fiona μπορεί να τρέξει χωρίς πρόβλημα ακόμα και τα τελευταία παιχνίδια για PC, και αρχικά σχεδίαζε να κυκλοφορήσει το tablet μέχρι το τέλος του έτους, σε μια τιμή, κάτι λιγότερο απο 1000 δολλάρια. Βέβαια δεν είναι σίγουρο οτι τα πλάνα τους πάνε οπως είχαν πρωτο-ανακοινωθεί.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!