Σοβαρό Exploit στο Borderlands 2 του Xbox 360, μπορεί να διαγράψει το Save σας.

Όσοι έχετε το Borderlands 2 στο XBox σας και απολαμβάνετε το Multiplayer του, δώστε ιδιαίτερη βάση σε αυτά που θα ακολουθήσουν.

Όπως έγινε γνωστό απο την GearBox, κυκλοφορεί ένα πολύ σοβαρό Bug, το οποίο μπορεί εύκολα να καταστήσει το Savegame σας άχρηστο!

Το exploit που είναι γνωστό και ως Graveyard(καθότι αλλάξει το όνομα του Savegame σας) ξεκίνησε οταν κάποιο αποφάσισαν να πειράξουν τα Savegames τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα hardcore mode, που είχαν αφήσει στον κώδικα του παιχνιδιού οι δημιουργοί του.

Αν βρεθείτε σε κάποιο Online matching με κάποιον απο αυτούς που έχουν ενεργοποιημένο το exploit, το Savegame σας, πάει άκλαφτο, και ο χαρακτήρας σας δεν έχει επιστροφή.

“Πρόσφατα μερικοί παίκτες χρησιμοποίησαν μιαεξωτερική εφαρμογή για να παρεμποδίσουν το παιχνίδι των νόμιμων παικτών τους Borderlands 2 στο Xbox 360“, δήλωσε ο Chris Faylor, community manager της GearSoft

Μετά απο εκτεταμένες δοκιμές, δόθηκε ένα Update στη Microsoft που διορθώνει το πρόβλημα, και αναμένεται να κυκλοφορήσει οσο ο δυνατόν πιο γρήγορα.

Μέχρι τότε, όσοι παικτες ανησυχούν , μπορούν να προφυλαχθούν παίζοντας Online Multiplayer μόνο με άτομα που εμπιστεύονται σε Non Public Sessions. Το Exploit δεν δουλεύει σε PC ή PS3.

Επίσης οι παίκτες καλό θα είναι να βγαίνουν απο το παιχνίδι μέσω της επιλογής Save & Quit, ενώ όσοι με το θάνατό τους, βγαίνουν στο κεντρικό μενού του παιχνιδιού θα πρέπει να επιλέγουν άμεσα να συνεχίσουν το παιχνίδι.

Προσοχή!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!