Το χειριστήριο του Wii U έχει καθυστέρηση μόλις 1/60 του δευτερολέπτου

wii_u Controller
Το χειριστήριο του Wii U κάνει τη διαφορά.. Σε πολλούς τομείς

Το χειριστήριο του WiiU τελικά ίσως είναι ακόμα πιο εξελιγμένο τεχνολογικά απο οτι νομίζαμε αρχικά. Τουλάχιστον σύμφωνα με τον δημιουργό του Rayman Legends.

O Michel Ancel της Ubisoft μιλώντας στο Nintendo Life εκθείασε το Controller του WIi U για τον χρόνο απόκρισης του.

Νομίζω οτι η εκεί είναι που η Nintendo έχει το προβάδισμα. Η τεχνολογία του χειριστηρίου, είναι ελαφρώς ανώτερη απο οτι νομίζει ο περισσότερος κόσμος.

Η ανταπόκριση του είναι μοναδική! Είναι σχεδόν τρελό, και ο ανταγωνισμός θα χρειαστεί λίγο καιρό για να απαντήσει σε παρόμοια επίπεδα. Και λέω είναι τρελό, γιατι το παιχνίδι τρέχει σε πλήρη HD ανάλυση στην τηλεόραση, κάνουμε Streaming εικόνες στο Gamepad και παρόλα αυτά συνεχίζει να τρέχει σε 60 frames per second.

Απο την άλλη η καθυστέρηση της απόκρισης είναι μόλις 1/60 του δευτερολέπτου, δηλαδή μόλις ένα frame! είναι τρελό! Είναι τόσο γρήγορο που είναι σχεδόν άμεσο.

Χμμ. Αν πράγματι ισχύει αυτό πράγματι μιλάμε για πολύ μικρό χρόνο απόκρισης, αλλα το Wii U είναι η αλήθεια πως είναι ένα σκαλί πάνω σε θέμα Hardware απο τις κονσόλες της υπαρχουσας γενιάς. Μια δοκιμή θα μας πείσει :P

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!