Φήμη: Δεν θα ονομάζεται Xbox 720 το επόμενο Xbox

Από τη στιγμή που άρχισε να υπάρχει έστω και σαν φήμη, το επόμενο Xbox καλείτε Xbox 720. Αυτό βέβαια δύσκολα θα είναι το τελικό όνομα της συσκευής αφού και το 360 που επιλέχθηκε για το υπάρχων Xbox ήταν για να μην έρθει σε αρνητική αντίθεση με το Playstation 3, αν ονομαζόταν τελικά Xbox 2

Η αρχή της νέας γενιάς έγινε με το Wii U, στο οποίο, η Nintendo αποφάσισε να μην προσθέσει αριθμούς στο όνομα του. Στη Microsoft βρίσκονται ακόμα υπό σκέψη για το όνομα της νέας συσκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Vr-Zone παρόλο που δεν έχει παρθεί ακόμα απόφαση για το όνομα, έχει γίνει μια πρώτη επιλογή από πιθανά ονόματα, προκρίνοντας μερικά και απορρίπτοντας άλλα.

H τελική απόφαση για την ονομασία του, θα παρθεί λογικά το πρώτο τρίμηνο του 2013, αφού θα πρέπει να ξεκινήσει η προώθηση της νέας κονσόλας, κάτι που πολλοί περιμένουν ότι θα γίνει στην Ε3 του 2013 επίσημα.

Σύμφωνα με τις ανεπίσημε πηγές, μερικά από τα ονόματα που φαίνονται πιθανά είναι το Xbox 8(για να συνδυάζετε με τα Windows και Windows Phone) το σκέτο Xbox, και το Xbox Next.

Αρχικά υπήρχαν φήμες ότι η νέα κονσόλα μπορεί να έπαιρνε το όνομα από μια ήδη υπάρχουσα υπηρεσία, όπως π.χ Xbox Live, ή Xbox Kinect, κάτι τέτοιο όμως δύσκολα θα συμβεί.

Από Hardware πως πάμε όμως; Το αρχικό Xbox Development kit που είχε διατεθεί, ήταν εφοδιασμένο με έναν 8πύρηνο επεξεργαστή με Custom μητρική κάρτα και ενσωματωμένη μνήμη ram μεγέθους 8gb dd3, ενώ τα γραφικά τα αναλάμβανε μια ειδική έκδοση της Nvidia GTX 570.

Στο νεότερο kit που διατέθηκε ο επεξεργαστής άλλαξε με ένα 8πύρηνο FX και η κάρτα γραφικών είναι της οικογένειας Southern Islands από την ati, αν και μάλλον στο τελικό προϊόν θα αντικατασταθεί από νέας γενιάς κάρτα γραφικών φτιαγμένη στα 28nm από την AMD

Ακούω προτάσεις υποψήφιοι νονοί. Πως θα το βαφτίσουμε;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!