Disasters Trailer για το νέο Simcity

simcity disasters UFO
Προσοχή στις αγελάδες σας

Μια από τις αγαπημένες μου ασχολίες στα Simcity είναι τα Disasters. Τι καλό έχει μια μοναδικά χτισμένη πόλη με εκατομμύρια κατοίκους αν δεν μπορέσει να αντεπεξέλθει σε ένα χτύπημα μετεωρίτη; Ε;(βάζω υποψηφιότητα για δήμαρχος!)

Λες και τό’ξερε η EA , αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα trailer για το νέο Simcity που δίνει έμφαση στις φυσικές καταστροφές που μπορεί να συναντήσετε στο παιχνίδι.

Μετεωρίτες λοιπόν, όπως και ανεμοστρόβιλοι, σεισμοί αλλα και UFo(μα είναι τα ούφο φυσική καταστροφή; Με καλύπτει η ασφάλεια του Mazda από επίθεση ούφο;) παραμονεύουν για να σας προκαλέσουν τεράστια προβλήματα στην ειρηνική και ήσυχη μέχρι πριν πόλη σας.

Ετοιμάστε λοιπόν πολλούς δρόμους για να μην έχει κίνηση η πόλη, ώστε αστυνομία, ασθενοφόρα και πυροσβεστική να φτάνουν άμεσα, αλλιώς θα αντικρίσετε… αυτό:

To νέο Simcity έρχεται στα PC και Mac τον Φεβρουάριο του 2013

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!