H 2k Games ανακοίνωσε τη δημιουργία του MMO Civilization, στην Ασία

Take two and XL Games Civilization online
Μόλις συμφώνησαν για να αφήσουν την Ευρώπη στα κρύα του λουτρού.. γκρρρρρ

Όσοι είστε φαν της σειράς Civilization και δεν είστε Ασιάτης, ελάτε να πιάσουμε μια γωνία να κλάψουμε, γιατί φαίνεται ότι μας άφησαν στην απ’εξω!

Η Take-Two ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια Online Multiplayer έκδοση του γνωστού παιχνιδιού στρατηγικής, το οποίο θα διατεθεί όμως δυστυχώς μόνο στην Ασιατική αγορά.

Για το παιχνίδι, που για την ώρα, είναι γνωστό ως Civilization Online, εργάζονται περισσότεροι απο 100 άνθρωποι στη Νότιο Κορέα, ενώ η Firaxis(η εταιρία-δημιουργός του franchise) βάζει το χεράκι της για να γίνει το παιχνίδι όσο πιο… Civilization γίνεται.

Η XL Games που είναι υπεύθυνη για το Civ Online βρίσκεται υπο την καθοδήγηση του Jake Song, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του γνωστού μας Lineage, για την NC Soft.

Για το νέο παιχνίδι ο David Ismailer της Take Two δήλωσε:

To Civilization Online, είναι ένα παράδειγμα του ότι η 2K μπορεί με την επιρροή των επιτυχημένων Franchise της, πέρα των αθλητικών παιχνιδιών, να δημιουργήσει νέες εμπειρίες σε είδη παιχνιδιών με απήχηση στους καταναλωτές αυτής της ηπείρου

Ας το κάνουν, και ας βγεί καλό, για να δούν τι Hate-mail έχουν να λάβουν μετά απο εξαγριωμένους Ευρωπαίους fans(εμένα δηλαδή)

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!