O άνθρωπος που έχασε Savegames 18 ετών!

Και που να δείτε τη φωτογραφία, ΑΦΟΥ ανακάλυψε οτι χάθηκαν όλα του τα Saves!

Όλοι σίγουρα έχετε χάσει κάποιο Savegame. Κάποια πόνεσαν περισσότερο(Football manager) και κάποια άλλα λιγότερο. Αν λοιπόν κάτι τέτοιο απαλύνει τον πόνο σας, έχω να σας πώ οτι ο Masahiro Sakurai κατάφερε να χάσει Gamesaves 20 ετών!

Ο Sakurai, δημιουργός του Kirby, και επιβλέπων του φρέσκου Kid Icarus: Uprising, είδε τον δίσκο του Ps3 του να παραδίδει πνεύμα, και μαζί του να χάνονται Saves απο το Playstation 1! Πως έγινε αυτό;

Τo PS3 του ήταν απο τα πρώτα που κυκλοφόρησαν το 2006 τα οποία πρόσεφεραν hardware συμβατότητα με παιχνίδι των 2 προηγούμενων Playstation. Τι σημαίνει αυτό;

” Ξαφνικά έχασα ολα τα δεδομένα μου απο τα PS1, Ps2 και PS3. Θα ήθελα να πώ οτι “το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να γελάσεις”, αλλά δυστυχώς δε μπορώ! Το πρώτο Playstation κυκλοφόρησε το 1994, κάτι που σημαίνει οτι έχω χάσει Saves 18 χρόνων! Δεν είναι το ίδιο με το να χάσεις μερικές εκατοντάδες ώρες σε ένα παιχνίδι, η το χαρακτήρα σου σε κάποιο MMORPG.

O Ιάπωνας developer είχε ήδη αλλάξει μια φορά το δίσκο στο PS3 του, αλλα δεν περίμενε οτι ο δεύτερος θα τα “έφτυνε” τόσο γρήγορα. Μάλιστα προσπάθησε να τον επαναφέρει με τη βοήθεια μιας εταιρίας αποκατάστασης δεδομένων, χωρίς επιτυχία.

Συμβουλή. Backup. Πολλά Backup!

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!