Sony UK: Δεν αποκλείεται να κυκλοφορήσουμε σε Bundle PS3 και PS Vita

Δεν αποκλείεται να δούμε ένα Bundle που να περιλαμβάνει PS3 και PS Vita σε μια συσκευασία, σύμφωνα με ΄τον Διευθυντή της Sony UK.

Μιλώντας στο CVG ο Fergal Gara δήλωσε οτι τα αρκετά χαρακτηριστικά και οι υπηρεσίες που συνδέουν τις δύο κονσόλες(Cross Save-Cross Buy αλλα και το Playstation Plus) είναι μια καλή αφορμή για να τα κυκλοφορήσουν σε πακέτο.

“Είναι μια καλή ιδέα. Και δεν είναι κάτι το δύσκολο αν αποφασίσουμε οτι θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, ακόμα και τώρα τα Χριστούγεννα.

Έχουμε φτιάξει αρκετά πακέτα προσφορών, και δεν βλέπω λόγο να μην φτιάξουμε και ένα Vita+ps3 μαζί με μερικά παιχνίδια που επιτρέπουν Cross Play ή να περιέχει και μια συνδρομή στο Playstation Plus που υποστηρίζουν και οι δύο συσκευές.

Είναι αλήθεια οτι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε συνδέσεις μεταξύ των δύο κονσολών, και αν θέλουμε να συνεχίσουμε να προωθούμε την συνεργασία των PS3 και Vita θα πρέπει να βρούμε τρόπος να το δείξουμε εμπράκτως.

Τώρα, το αν είναι λύση ένα πακέτο και με τις 2 κονσόλες; Δεν είμαι σίγουρος, αλλα νομίζω οτι πρέπει να υπάρξουν προσφορές για όσους θέλουν να αγοράσουν και τις δύο κονσόλες, και να συνοδεύονται απο παιχνίδια με Cross play αλλα και μια εκπτωση.

Καθόλου άσχημη ιδέα για κάποιον που σκέφτεται την αγορά και των δύο συσκευών. Αλλα ας το δούμε ρεαλιστικά. Πόσοι είναι αυτοί που δεν έχουν κανένα απο τα δύο και θέλουν να αγοράσουν και τα δύο;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!