To SpaceChem το πρώτο παιχνίδι του Indiegamestand

Θυμάστε το IndieGameStand που είχαμε αναφέρει απο το Xgamers παλιότερα; Η νέα σελίδα προώθησης Indie games με το μότο”πλήρωσε όσα νομίζεις” ξεκίνησε δυναμικά την προσπάθεια της με το πρώτο παιχνίδι που προωθείτε να είναι το πολύ καλό SpaceChem.

Το παιχνίδι πωλείτε για συνολικά 96 ώρες με την προτεινόμενη τιμή να είναι 10 δολάρια . Απο τα στατιστικά της σελίδας βέβαια φαίνεται οτι το μέσο όρο τους ποσού που ξοδεύουν οι αγοραστές του(που έχουν υπερβεί τους 1300) είναι 1,9 δολάρια, με τους Linuxάδες να είναι πιο ανοιχτοχέρηδες αφού δίνουν κατα μέσο όρο 3.6 δολάρια.

Αν πληρώσετε τουλάχιστον 1 δολάριο, λαμβάνεται κλειδιά για να κατεβάζετε το παιχνίδια απο τα Steam, Desura, και GOG.com, ενώ αν δώσετε την προτεινόμενη τιμή η περισσότερα, παίρνετε ένα bundle που περιέχει το Spacechem, το Escape Goat και το επόμενο παιχνίδι που θα βγεί στο “σφυρί” απο την υπηρεσία/

το 10% των κερδών από κάθε πώληση των παιχνιδιών στο indiegamestand πάνε σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, επιλογής του Developer. Στην περίπτωση του SpaceChem τα λεφτά αυτά θα πάνε στο Against Malaria Foundation.

7 ώρες μέχρι τη λήξη. Όσοι πιστοί προσέλθετε!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!