Xbox με συμβόλαιο;

Είμαι –σχεδόν- σίγουρος ότι όλοι θα έχετε αγοράσει κινητό κάνοντας μια νέα σύνδεση σε κάποιο πάροχο κινητής τηλεφωνίας. Με αυτό τον τρόπο και ο πάροχος σας σβερκώνει-εεεε σας κρατάει κάτω από τη σκεπή του- για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά και εσείς γλιτώνετε αρκετά λεφτά από το κόστος της συσκευής.

Πως θα σας φαινόταν αν αγοράζατε με τον ίδιο τρόπο το επόμενο Xbox σας;

Φέτος η Microsoft έκανε την πρώτη προσπάθεια τέτοιου τύπου στην Αμερική, προσφέροντας το Xbox 360, σύν το kinect, μαζί με μια συνδρομή Xbox Live Gold, με μόλις 99 δολάρια αρχική τιμή, και 15 δολάρια μηνιαίως, για συμβόλαιο δύο ετών!

Αρχικά η προσφορά ήταν διαθέσιμη μόνο μέσω τον καταστημάτων της MS στην Αμερική, αλλα αργότερα επεκτάθηκε στα Best Buy και Gamestop, ενώ στις ερχόμενες εβδομάδες θα την παρέχουν και τα Wal-Mart και Toys R Us.

Μιλώντας στο Nasdaq.com, o ο γενικός διευθυντής της Microsoft, Matt Barlow, χαρακτήρισε το πρόγραμμα ως επιτυχημένο και δήλωσε σίγουρος ότι θα το χρησιμοποιήσουν ξανά σε ενδεχόμενη νέα κυκλοφορία προϊόντος.

Και αν όλα αυτά δε σας φτάνουν αρκεί να σας πώ ότι ο Michael Pachter http://www.computerandvideogames.com/357392/xbox-720-99-with-a-monthly-tv-subscription-pachter/έχει ήδη προφητεύσει ότι θα συμβεί.. There is no escape!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!