Αποκλειστικό προνόμιο των Windows 8 το DirectX 11.1

Windows 8
Μααανααααααα! Ποιος κόλλησε το Tablet πάνω στην οθόνη του υπολογιστή μου;

Παλιά μου τέχνη κόσκινο! Αν δεν έχετε σκοπό να αναβαθμίσετε τα Windows σας, στα απίστευτα άβολα(sorry Microsoft) για οποιονδήποτε θεωρεί το ποντίκι του φυσικό περιφερειακό για τον υπολογιστή του, Windows 8, η MS σας δίνει μερικούς λόγους για να το κάνετε.. με το ζόρι!

Σε περίπτωση λοιπόν που χρησιμοποιείτε το PC σας για Gaming, μάλλον κάποια στιγμή θα «φορτωθείτε» τα Windows 8 στην πλάτη, αφού οι εκδόσεις του DirectX από εδώ και πέρα θα κυκλοφορούν αποκλειστικά για τα νέα Windows, με την αρχή να γίνεται με το DirectX 11.1.

H άτυπη ανακοίνωση έγινε από τον Daniel Moth της MS ο οποίος στο Forum Microsoft Answers ανέφερε: “ To DirectX 11.1 είναι κομμάτι των Windows 8, όπως το DX 11 ήταν των Windows 7. Το DX 11 έγινε διαθέσιμο και στα Vista, κάτι τέτοιο όμως δε θα συμβεί για την ώρα με το DX 11.1 και τα Windows 7.

Αν δεν έχετε όρεξη να αναβαθμίσετε το PC σας σε τεράστιο tablet χωρίς οθόνη αφής, ορίστε τι θα χάσετε.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!