Η αλλαγή Studio θα ανανεώσει τη σειρά Hitman

Μπορεί το Hitman Absolution να κυκλοφόρησε μόλις πριν απο λίγες μέρες, η συνέχεια της σειράς,  βρίσκετε ήδη υπό ανάπτυξη στο νεοσύστατο Studio της Square Enix Montreal .

Μιλώντας στο επίσημο περιοδικό του Playstation, ο διευθυντής του τελευταίου παιχνιδιού, Tore Blystad συνέκρινε την αλλαγή του Studio στο νέο hitman με την αλλαγή που έγινε στο Call Of Duty. “Είναι όπως έγινε με την Treyarch και την Infinity Ward

Σε μεγάλες σειρές ταινιών όπως τα Alien κάθε νέα ταινία γίνεται διαφορετικά ανάλογα με τον υπεύθυνο. Κάθε φορά που κάποιος αναλαμβάνει ένα τέτοιο μεγάλο Franchise θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό. Για αυτό αντί του να επαναλαμβάνουμε συνεχώς τα ίδια πράγματα, είναι καλύτερο να δούμε την ιστορία απο μια διαφορετική σκοπιά.”

“Υπάρχουν πολλά τέτοια προβλήματα όταν αναπτύσσεις τέτοιου είδους παιχνίδια  και μερικά από αυτά είναι πολύ σημαντικά. Πάρτε για παράδειγμα τους μηχανισμούς του παιχνιδιού. Μια μικρή αλλαγή στους μηχανισμούς, μπορεί να οδηγήσει σε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι με άλλο Gameplay.”

Παρόλα αυτά ο Blystad είναι καθησυχαστικός για το μέλλον του Hitman, αφού η αλλαγή Studio γίνεται ομαλότατα, και η IO Interactive θα παραμείνει σε επαφή με την Square Enix Montreal για να την βοηθήσει με την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Όπως είναι φυσικό, αφού η IO “ξεφορτώθηκε” τα hitman ήρθε η ώρα να ξεκινήσει ένα νέο IP, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποιο θα είναι ακόμα.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!