Θέλεις να δείς το Timesplitters HD; Φέρε μας την υπογραφή σου.

O πρόεδρος της Crytek που έχει τα δικαιώματα για το Timesplitters δεν είναι καθόλου αρνητικός στην κυκλοφορία ενός HD remake ή Sequel του παιχνιδιού. Η γνώμη του δυστυχώς δεν είναι αρκετή.

“Θα ήθελα πολύ να δώ το παιχνίδι να κυκλοφορεί, σαν μια νέα HD έκδοση ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο. Θα ήθελα πράγματι να το δώ. Αλλα το να πάρουμε μια εμπορική απόφαση, δεν είναι τόσο εύκολο.” δήλωσε ο Cevat Yerli στο Gameinformer.

Μια προσπάθεια είχε γίνει παλιότερα να μαζευτούν υπογραφές, αλλά δυστυχώς αυτή δεν είχε τα αναμενώμενα αποτελέσματα:

“Δυστυχώς ο αριθμός των υπογραφών δεν είναι και πολύ πειστικός. Αν μαζευτεί ένας σημαντικός αριθμός υπογραφών τότε θα είναι ένα πιο ισχυρό επιχείρημα για εμάς. Προσπαθούν να μαζέψουν 300.000 υπογραφές αλλα έχουν καταφέρει να συμπληρώσουν μόλις 2 με 3 χιλιάδες. Αν φτάσουν στο στόχο τους, θα μπορέσω με χαρά να δείξω στην εταιρία τα αποτελέσματα και να τους πώ “Ορίστε, έτσι έχουν τα πράγματα, μπορούμε να το κάνουμε τώρα.”

Μετά την τοποθέτηση του Yerli έχει μαζέψει ήδη 32.000 υπογραφές. Αν σας ενδιαφέρει μια High Definition έκδοση του αγαπητού Timesplitters, βάλτε μια τζίφρα εδώ

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!