Λάθος DVD καί στο Lego The Lord Of The Rings!!!!

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με το Call of Duty:Black Ops 2 που στην έκδοση για PC είχε ως δεύτερο DVD το Mass Effect 2, ακόμη ένα πρόβλημα προέκυψε, μέσα σε διάστημα μόλις λίγων ωρών! Αυτή τη φορά, μία μερίδα χρηστών που αγόρασαν το δημιούργημα της Traveller’s Tales, ανέφεραν πως υπάρχουν συσκευασίες στις οποίες βρέθηκε το DVD του demo αντί για το τελικό παιχνίδι!

Αρχικά το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, όπου υπήρχαν πολλές επιστροφές. Σε ορισμένα καταστήματα μάλιστα, οι υπάλληλοι ανακάλυπταν προς απογοήτευσή τους, πως όλες οι συσκευασίες που είχαν στη κατοχή τους περιελάμβαναν το demo!

Σύμφωνα με την παραπάνω αναφορά, το πρόβλημα εντοπίζεται σε λίγες αποστολές του προϊόντος σε καταστήματα και μόνο στην έκδοση του Xbox 360. Το θέμα αναμένεται να λυθεί γρήγορα, μιας και η ανάκληση είναι σε ισχύ, άρα το πιθανότερο είναι ότι η χώρα μας δεν θα επηρεαστεί. Η Warner Bros δεν έχει σχολιάσει ακόμη το επίμαχο ζήτημα.

Το Lego The Lord of the Rings: The Video Game θα κυκλοφορήσει στις 23 Νοεμβρίου για PC, PS3, Xbox 360, Wii, PS Vita, 3DS και DS. Είναι το δεύτερο video game που μέσα σε λίγες μέρες παρατηρείται να έχει λάθος DVD στη συσκευασία του!