Μοιράστηκαν τα Development Kits για το Playstation 4

playstation_4_concept_
Όχι δεν είναι αυτό. Αυτό είναι απλά ένα Concept!

Πολλοί απο τους μεγάλους Developers άρχισαν να λαμβάνουν τα Development kits για το Playstation 4, με την επόμενη έκδοση του dev kit να είναι προγραμματισμένη για τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του VG247, τα κομμάτια της κονσόλας είναι συνδεδεμένα σε ένα συνηθισμένο PC Case και είναι εφοδιασμένο με Bluray Drive.

Συνολικά θα υπάρχουν 4 εκδόσεις για το Development kit της νεάς κονσόλας της Sony,το πρώτο ήταν απλά η κάρτα γραφικών, το δεύτερο είναι αυτό, που έρχεται στη μορφή ενός PC, το τρίτο που θα έρθει το Ιανουάριο θα είναι πολύ κοντά στο τελικό προιόν, ενώ το τελικό Development kit θα μοιραστεί “το επόμενο καλοκαίρι”

Στο δεύτερο αυτό Dev kit, υπάρχει ένα APU(Accelerated Processing Unit) A10 της AMD, με λίγα λόγια, επεξεργαστής και κάρτα γραφικών σε ένα τσιπάκι. Το APU αυτό περιγράφεται απο τις πηγές ως ένα “παράγωγο” του υπάρχοντος Α10, αφού είναι “βασισμένο στην πλατφόρμα του Α10”

Ο “τελικός στόχος” για το Hardware αυτό δεν είναι άλλος απο την ικανότητα να αναπαράγει παιχνίδια σε ανάλυση 1080p στα 60 FPS την ώρα που προβάλει 3D υλικό, χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερη δυσκολία(της πλάκας επεξεργασία δηλαδή!) ωστε να δημιουργήσει ένα μηχάνημα αρκετά δυνατό “για τις αγορές του σήμερα αλλά και του άυριο

Εκτός αυτών οι συσκευές που δεν ήταν κατασκευασμένες στην Ιαπωνία ήταν εφοδιασμένες είτε με 16 είτε με 8 gb ram, ενώ οπως είπαμε και στην αρχή, συνοδευόταν και απο Blu Ray drive.

Wi-fi, ethernet αλλά και HMDI έξοδος όπως είναι φυσιολογικό ήταν μέρος του εξοπλισμού.

Σημαντική αλλαγή υπάρχει και στο UI, αφού πλέον πατώντας στο PS button κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού, μπορείτε να περιηγηθείτε οπουδήποτε. Μπορείτε για παράδειγμα να ανοίξετε το Browser, ή να μπείτε στο PSN για να κατεβάσετε ένα Demo ή κάποιο DLC, χωρίς να χρειαστεί να κλείσετε το παιχνίδι.

Επίσης η κονσόλα που για την ώρα έχει την κωδική ονομασία Orbis, θα βρίσκεται συνεχώς σε Standby mode για να κατεβάζει System και software updates οταν δεν το απασχολείται, μια δυνατότητα που αν θέλετε βέβαια θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε.

Δεν έγινε λόγος για το αν θα αλλάξει ριζικά το χειριστήριο της κονσόλας, αν και δεν πιστεύω εδώ που τα λέμε να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ όσο αφορά την επίσημη ανακοίνωση του, οι ίδιες πηγές την τοποθετούν σε Event,”λίγο πριν την επόμενη E3

Wii U, Orbis, και Durango.. Gentlemen, place your bets please!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!