Προπαραγγείλτε το Crysis 3 και πάρτε δωρεάν το πρώτο Crysis

Crysis 3Αν είστε αποφασισμένος να αγοράσετε το Crysis 3 σας έχω μια ενδιαφέρουσα προσφορά. Μέσω του Origin.com  μπορείτε να προπαραγγείλετε το Crysis 3 και να λάβετε εντελώς δωρεάν το αρχικό Crysis!

Αν μάλιστα προχωρήσετε σε προπαραγγελία, θα λάβετε τη special Hunter έκδοση του παιχνιδιού που σας δίνει πρόσβαση αρκετά νωρίς στο παιχνίδι σε αρκετά χρήσιμα όπλα.

Η κυκλοφορία του Crysis το 2007 ηταν πράγματικα μια στιγμή σταθμός για τα First-person Shooters και έθεσε ψηλά τον πήχη για τα γραφικά και το Gameplay. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι που το περιλαμβάνουμε ως Bonus για το Preorder” δήλωσε το αφεντικό της Crytek, Cevat Yerli.

Η απο την άλλη μπορείτε να αγοράσετε το Crysis 3 Deluxe Digital Edition και να αποκτήσετε και τα 3 Crysis μόνο με 65 ευρώ(δυστυχώς ισχύει μόνο για PC)

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!