Φήμη: Εμφανίστηκε το επόμενο Xbox

Μια μεγάλη έκπληξη μας περιμένει στο νέο Xbox World , αφού το εξώφυλλό του διακοσμεί το επόμενο Xbox ενώ υπάρχει και 8σέλιδο αφιέρωμα.

Σύμφωνα με το αρχισυντάκτη του περιοδικού,Dan Dawkins, η νέα κονσόλα θα ονομάζετε τελικά απλά “Xbox” και τα χαρακτηριστικά του είναι αρκούντως εντυπωσιακά.

Augmented Reality, 3D ήχος,μια νέα έκδοση Kinect, το οποίο θα αντιλαμβάνεται μέχρι τέσσερις παίκτες, αλλα και κινήσεις δακτύλων, ενώ το Hardware του είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Κάτω απο το καπό του νέου Xbox, θα υπάρχει ένας τετραπύρηνος επεξεργαστής, ο κάθε πυρήνας του οποίο θα χωρίζεται σε 4 ακόμα λογικούς πυρήνες, ενώ η μνήμη του θα αγγίζει τα 8gb.

Επίσης θα προστεθεί τελικά Blu-ray driver όπως ήταν αναμενόμενο, και η κονσόλα θα πλαισιωθεί απο ένα “νεο και επαναστατικό χειριστήριο“.

Το περιοδικό δημιούργησε ένα mockup με τις πληροφορίες που έχει απο τη Microsoft, αλλα και διάφορους κατασκευαστές για να πάρουμε μια πρώτη εικόνα απο το νέο Xbox.

 

You Like;

 

[πηγή]

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!