12 με 15 ώρες θα διαρκεί το Campaign του Tomb Raider

To Single Player Campaign του νέου Tomb Raider θα διαρκεί περίπου 12 με 15 ώρες, ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε.

Ολα αυτά σύμφωνα με τον Karl Stewart, γενικό διευθυντή της Crystal Dynamics η οποία είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία του νέου παιχνιδιού της σειράς που σηματοδοτεί και την επαννεκίνηση της.

Η αποκάλυψη ήρθε μέσω Twitter, ενώ εκτός απο τη διάρκεια, ο Stewart αποκάλυψε οτι η ενέργεια της Lara θα αναπληρώνεται αυτόματα, ενώ δε θα έχει τη δυνατότητα να κολυμπάει.

Σε ερώτηση μάλιστα για το αν θα υπάρξει Sequel του παιχνιδιού σε περίπτωση που το νέο Tomb Raider πετύχει εμπορικά, ήταν αρκετά ξεκάθαρος.. “Και βέβαια!”

Το Tomb Raider, αναμένεται τελικά να κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου του νέου έτους, αρκετά αργότερα απο την αρχική ημερομηνία που είχε τεθεί ως στόχος(Φθινόπωρο του ’12) ώστε η Crystal Dynamics να μας παρουσιάσει, “ενα παιχνίδι υψηλότατης ποιότητας”

Καθόλου άσχημα τα νέα για τη διάρκεια, αρκεί να είναι πραγματικό το νούμερο.. Αλλα να μην κολυμπάει; Πυροβολάει, σκαρφαλώνει, τρέχει, πηδάει απο φαράγγια, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ;

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!