Οδηγός Χριστουγεννιάτικων αγορών 2012 για το Playstation 3

Αφού ξεκαθαρίσαμε με το Xbox 360, ήρθε η ώρα να πιάσουμε το Playstation 3. H κονσόλα της Sony παρότι αποδεικνύεται λίγο πιο ακριβή από το Xbox το δωρεάν Multiplayer είναι αρκετό για να σας δελεάσει.

Αγορά μηχανήματος.

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Με το νεότερο PS3 Super Slim 12gb που παρουσιάστηκε στα τέλη του έτους, να είναι η φτηνότερη επιλογή, δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη, αφού η περιορισμένη μνήμη των 12 gb μπορεί να αποδειχθεί πολύ γρήγορα λίγη.
Τα Bundles του PS3 είναι συνήθως ο συνδυασμός της κονσόλας με κάποιο από τα παιχνίδια κράχτες της, με τις τιμές τους να κυμαίνονται αρκετά.

Αν αγοράζετε τώρα Playstation 3 η Super Slim έκδοση των 500Gb είναι η καλύτερη επιλογή αφού μπορείτε να τη βρείτε σκέτη, ή σε συνδιασμό με παιχνίδια όπως το Grand Turismo 5, Fifa 13, Uncharted 3 ή Assassins Creed 3.

Sony Playstation 3 (PS3) Super Slim 500GB & Gran Turismo 5 & Uncharted 3: Drake’s Deception

H σημαντικότερη Value For Money επιλογή αφού εκτός από το 500άρι PS3 παίρνετε και δυο εξαιρετικά παιχνίδι. Στο πακέτο θα βρείτε:
• Sony Playstation Super Slim 500GB
• Ασύρματο χειριστήριο
• Gran Turismo 5
• Uncharted 3 Drake’s Deception

Sony Playstation 3 (PS3) Super Slim 500GB & FIFA 13

Στην ίδια τιμή με το παραπάνω πακέτο, μπορείτε να πάρετε πάλι ένα 500άρι PS3, συνοδευμένο μόνο με το FIFA 13.
• Sony Playstation Super Slim 500GB
• Ασύρματο χειριστήριο
• FIFA 13

Sony Playstation 3 (PS3) Super Slim 500GB & Assassin’s Creed III

Και με λίγο μεγαλύτερο κόστος, μπορείτε να πάρετε το «μεγάλο»slim PS3 μαζί με το Assassin’s Creed III
• Sony Playstation Super Slim 500GB
• Ασύρματο χειριστήριο
• Assassin’s Creed III

Επόμενο στη λίστα είναι το PS3 Super Slim με τον 12άρη δίσκο.

Sony Playstation 3 (PS3) Super Slim 12GB & Wonderbook: Book of Spells

Η καλύτερη προσφορά αυτής της κατηγορίας, αφού εκτός από το PS3, στο πακέτο υπάρχει και ένα χειριστήριο Move, καθώς και το παιχνίδι «Το βιβλίο με τα ξόρκια» ένα πλήρη εξελληνισμένο παιχνίδι που βασίζεται στον κόσμο του Harry Potter με πλήρη υποστήριξη του Move
• Sony Playstation Super Slim 12GB
• Ασύρματο χειριστήριο
• PlayStation Eye
• PlayStation Move motion controller
• Wonderbook: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια

Sony Playstation 3 (PS3) Super Slim 12GB & Sports Champions 2

Αν δεν έχετε πρόβλημα να δώσετε λίγα ευρώ παραπάνω, μπορείτε να επενδύσετε πάνω σε αυτό το πακέτο, το οποίο εκτός από το Sports Champions 2 σας δίνει 2 χειριστήρια Move.
• Sony Playstation Super Slim 12GB
• Ασύρματο χειριστήριο
• PlayStation Eye
• PlayStation Move motion controller X2
• Sports Champions 2

Τέλος αν θέλετε μπορείτε να αγοράσετε τις 2 εκδόσεις τις κονσόλας σκέτες, και να αποκτήσετε μετά τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν

Παιχνίδια

Το 2012 δεν υπήρξε κάποιο σημαντικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για το Playstation 3. Παρόλα αυτά ο μεγάλος αριθμος των ποιοτικών 3rd Party τίτλων έκανε μικρότερο το κακό για τους κατόχους αλλα και τους πιθανούς αγοραστές της κονσόλας.

Borderlands 2BORDERLANDS-2-enlarge
Το Borderlands 2 ακολουθεί τις περιπέτειες τεσσάρων νέων ηρώων καθώς αγωνίζονται για να απελευθερώσουν τον πλανήτη Πανδώρα από τα νύχια του Handsome Jack, του λαμπρού, χαρισματικού και τελείως κατάπτυστου Διευθύνοντος Συμβούλου της Hyperion Corporation. Mερικά γνώριμα πρόσωπα από το πρωτότυπο παιχνίδι μαζί με μερικούς ολοκαίνουριους χαρακτήρες, θα βοηθήσουν τους παίκτες να νικήσουν τον Τζακ, να καταστρέψουν τον Warrior και να σώσουν την Πανδώρα.

Review
Αγοράστε το

 

 

FAR-CRY-3-THE-LOST-EXPEDITIONS-EDITION-enlargeFar Cry 3
Πέρα από τα όρια του πολιτισμού βρίσκεται ένα νησί, ένα μέρος χωρίς νόμους όπου ευημερούν η πειρατεία και η ανθρώπινη δυστυχία, όπου η μόνη δυνατότητα απόδρασης βρίσκεται στα ναρκωτικά ή στην κάνη ενός όπλου.Για να επιβιώσετε, θα πρέπει να ανακαλύψετε τα αιματηρά μυστικά του νησιού και να ξεκινήσετε έναν απελπισμένο πόλεμο ενάντια στον εχθρό, αυτοσχεδιάζοντας και αξιοποιώντας το περιβάλλον προς όφελος σας. Μην αφήνετε την ομορφιά και το μυστήριο αυτού του ανεξερεύνητου παράδεισου να σας μαγέψει, καθώς ο μόνος τρόπος να ξεγελάστε τον θάνατο είναι να γίνετε πιο έξυπνοι από τους αδίστακτους, απελπισμένους κατοίκους του.

Review
Αγοράστε το

 
Mass-Effect-Trilogy-Box-Art-1041428C4Mass Effect trilogy
Πάρτε το ρόλο του Commander Shepard και γίνετε ένας από τους καλύτερους στρατιώτες του γαλαξία. Διεξάγετε ένα ολοκληρωτικό πόλεμο ενάντια στους Reapers, στον πιο επικύνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί ποτέ στο γαλαξία. Με περισσότερες από 72 ώρες υλικού, και πάνω από 300 βραβεία, ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια διτίθεται για πρώτη φορά σε μία επετειακή έκδοση. Ζήστε την εμπειρία και των τριών Mass Effect!
Review
Αγοράστε το

 
XCOM-ENEMY-UNKNOWN-enlargeXCOM Enemy Uknown
Το XCOM: Enemy Unknown εμπλουτίζει την θρυλική κληρονομιά του με μια εντελώς νέα ιστορία εισβολής, ολοκαίνουργιους εχθρούς και τεχνολογίες. Οι μοίρα της ανθρωπότητας βρίσκεται στα χέρια σας καθώς ερευνάτε εξωγήινες τεχνολογίες, χτίζετε και διαχειρίζεστε την βάση-αρχηγείο σας, σχεδιάζετε τις πολεμικές αποστολές και ελέγχετε τις κινήσεις των στρατιωτών σας στη μάχη.

Review
Αγοράστε το

 

 
RESIDENT-EVIL-6-enlargeResident Evil 6
To Resident Evil 6 λαμβάνει χώρα το 2013, 10 χρόνια μετά το συμβάν του Raccoon City. Ο κόσμος είναι σε αναταραχή, καθώς η εξάπλωση του C-virus έχει πάρει διαστάσεις πανδημίας και απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο σε ένα φρικιαστικό σκηνικό Αποκάλυψης. Υπό την απειλή της παγκόσμιας βιο-τρομοκρατικής επίθεσης, οι ήρωες μας μάχονται να σώσουν τον κόσμο σε μια ιστορία πρωτοφανούς φρίκης. Το απόλυτο survival horror blockbuster προσφέρει αληθινή συγκίνηση μέσα από τρεις ξεχωριστές, αλλά αλληλένδετες ιστορίες, η καθεμία με το δικό της ζευγάρι πρωταγωνιστών.
Review
Αγοράστε το

 
FIFA-13-enlargeFIFA 13
Το FIFA 13, βραβευμένο ως καλύτερο Sports Game στα φετινά “E3 Game Critics Awards”, αποδίδει πλήρως το απρόβλεπτο στοιχείο του πραγματικού ποδοσφαίρου, διασφαλίζοντας έτσι ότι δεν θα παίξετε ποτέ δύο ίδιους αγώνες. Το παιχνίδι περιλαμβάνει πλήθος καινοτομιών σε σχέση με τον προκάτοχο του -πλέον η κατοχή της μπάλας είναι μια μάχη που παίζεται σε όλο το γήπεδο, ενώ θα απολαμβάνετε πρωτόγνωρη ελευθερία και δημιουργικότητα στην επίθεση.
Review
Αγοράστε το

 
orig_1334441230Journey
Απολαύστε μια καθηλωτική περιπέτεια γεμάτη συγκινήσεις, σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και ίντριγκα.
Κάντε μόνοι σας αυτό το απολαυστικό ταξίδι στη λειτουργία ενός παίκτη ή βιώστε αυτήν τη μοναδική εμπειρία μαζί με άλλους μυστηριώδεις ταξιδιώτες που θα συναντήσετε στο διαδίκτυο μέσω του PlayStation Network.
Γνωρίστε ένα ακόμη ανατρεπτικό παιχνίδι της thatgamecompany, της εταιρείας ανάπτυξης επιτυχιών όπως το Flower και το flOw. Το ταξίδι ξεκίνησε…

Review
Κατεβάστε το 
Άλλες ενδιαφέρουσες νεές κυκλοφορίες : Assassin’s Creed 3, Hitman Absolution,Dishonored, COD Black Ops 2,Spec Ops The Line, Darksiders 2.
Επίσης μέσω των Platinum Games μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά παιχνίδια για το PS3 μόλις για 20 ευρώ: Heavy Rain, God Of War 3, Little Big Planet, Batman Arkham Asylum κ.α

Τέλος κατα τη διάρκεια των χριστουγέννων τρέχουν και τα Christmas Deals απο το Playstation Network

Περιφερειακά

ps_move_guide_6Playstation Move

Αν πάντα ζηλέυατε αυτούς που χτυπιούνται σαν τους τρελούς παίζοντας Wii, πλεον το PS3 σας δίνει τη δυνατότητα. Το πιο παράξενο από τα περιφερειακά που μπορείτε να αγοράσετε για το Playstation 3 σας δεν είναι άλλο από το PS Move. Ολο και περισσότερα παιχνίδια είναι συμβατά με το Motion Controller του PS3, κάτι που σας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για να το αποκτήσετε

[box_success]Αγοράστε ένα Playstation Move[/box_success]

 

Χειριστήρια

PS3_DualShock_Charging_Station_News_Image_01Οταν περιμένετε παρέα, τα χειριστήρια καλό είναι να υπάρχουν. Τα DualShock χειριστήρια βγαίνουν σε πολλά χρώματα και οι τιμές τους διαφέρουν αρκετά ανάλογα τη διακόσμηση.

Μαζί με τα χειριστήρια καλό θα ήταν να προμηθευτείτε και ένα καλώδιο φόρτισης για να φορτίζετε τα χειριστήρια ενώ παίζεται και μια βάση φόρτισης .

Το PS3 έρχεται μαζί με Bluray Player που μπορεί να το μεταμορφώσει άνετα σε ένα Multimedia Station για την τηλεόραση σας. Ένα τηλεχειριστήριο είναι μια καλή αγορά σε μια τέτοια περίπτωση, ενώ αρκετά χρήσιμο θα σας φανεί και ένα πληκτρολόγιο για την κονσόλας σας, για να σερφάρετε με άνεση απο τον βολικό καναπέ σας.
Ultimate Chairs

54768467867

Αν βέβαια ο καναπες σας δεν είναι τόσο βολικός, κάτι μπορούμε να κάνουμε και για αυτό! Βέβαια θα χρειαστεί να ξοδέψετε κανα τσουβάλι λεφτά, αλλα φανταστείτε το Gaming πριν απο την Gyroxus Gaming Chair και μετά!

Αν ανήκετε στην μικρή κατηγορία των Ελλήνων που έχει χτυπήσει η κρίση και δεν έχετε όρεξη να χτυπιέστε πάνω στην καρέκλα μπορείτε να πάτε και σε πιο ανετες λύσεις, όπως η Ace Bayou X-Rocker II ή την πιο τούμπανη Cohesion XP 11.2 Gaming Chair ή τέλος να πάτε σε κάτι πιο Gaming

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!