Στα μέσα του 2014 οι νέες κονσόλες απο Microsoft και Sony

Οι φήμες για τις επόμενες κονσόλες της Sony και Microsoft, έχουν ξεκινήσει από καιρό, και όσο τα υπάρχοντα συστήματα φτάνουν και ξεπερνούν τα όρια τους, αυτές πληθαίνουν. Είτε το πείτε Durango, Xbox 720 ή Xbox next από τη μία και PS4 ή Orbis από την άλλη, οι διάδοχοι του Ps3 και Xbox 360, βρίσκονται σίγουρα στα σκαριά.

Νέες πληροφορίες από το Semiaccurate, αποκαλύπτουν ότι η νέα κονσόλα της Microsoft θα βασίζεται σε ένα νέο Chip από την AMD με κωδική ονομασία “Oban”.

Η ίδια πηγή αναφέρει και προβλήματα στην παραγωγή του εν λόγω Chip, λόγο “τρομερά χαμηλής ποιότητας”, ότι και αν σημαίνει αυτό. Τέλος φαίνεται ότι η κωδική ονομασία της συσκευής έχει αλλάξει από το Durango σε Kryptos.

Από την άλλη τον επόμενο Playstation έχει την κωδική ονομασία “Thebes” και θα είναι επίσης εφοδιασμένο με Chip από την AMD το οποίο θα κατασκευάζεται στα εργοστάσια της Global Foundries είτε σε αυτά της IBM και θα μπει στην παραγωγή μετά από αυτό που θα εξοπλίζει το νέο Xbox.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το νέο Playstation θα βγει στην αγορά στα μέσα του 2014, πράγμα που σημαίνει ότι η παρούσα γενιά μαζί με το Wii U έχει αρκετά ψωμιά ακόμα.

Το κατά πόσο θα δώσετε βάση στις φήμες το αφήνω στην κρίση σας, το γεγονός είναι ότι όσοι περιμένατε νέες κονσόλες μέσα στο 2013, μάλλον θα απογοητευτείτε.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!