Oι developers του Arctic Combat μιλούν στο xgamers.gr!

Αν και πολυάσχολοι τις τελευταίες μέρες, οι developers του νέου mmo fps έδωσαν απαντήσεις στις -αναγκαστικά λίγες- ερωτήσεις που τους θέσαμε.

Τι κάνει το Arctic Combat ιδιαίτερο και γιατί οι παίχτες πρέπει να το δουν/προτιμήσουν καταμεσής της παρούσας καταιγίδας από multiplayer fps παιχνίδια;

Το Arctic Combat έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία. Ένα από αυτά και για το οποίο λάβαμε πολλά θετικά σχόλια είναι το skill system το οποίο επιτρέπει σε κάθε παίκτη να διαλέξει τις ικανότητες του χαρακτήρα του ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού του. Αυτό μπορεί να γίνει πολύ χρήσιμο στη στρατηγική της ομάδας και στις τακτικές σε απλά παιχνίδια ή ανταγωνιστικά τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια της μάχης, οι παίκτες μπορούν να λάβουν χρήσιμα πακέτα βοήθειας (support packs) για να βοηθήσουν την ομάδα τους και να κάνουν τη μάχη πιο συναρπαστική.

Επίσης το Arctic Combat έχει ένα εξελιγμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης. Οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν και παιχνίδια με bots χωρίς το άγχος του PvP αλλά και σταδιακά να εξασκηθούν και να μπουν σε ανταγωνιστικά παιχνίδια. Ακόμη, με την κατάταξη ανά χώρα, ο ανταγωνισμός μεταξύ των παικτών από διαφορετικές χώρες τονίζεται ιδιαίτερα.

Πως τα πάει το παιχνίδι και τι περιμένετε στο μέλλον;

Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι με τον αριθμό των παικτών που μπήκαν στη beta αλλά και τώρα μετά το launch, οι αριθμοί συνεχίζουν να μεγαλώνουν. Σχεδιάσαμε και συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε τακτικές ενημερώσεις για την απόλαυση των παικτών και ευχόμαστε πως ακόμα περισσότεροι θα ενωθούν και θα έρθουν σε αυτή την δυνατή κοινότητα.

Τι να περιμένουν και να ελπίζουν οι οπαδοί;

Ακούμε την κοινότητά μας και τις υποδείξεις και ενημερώνουμε το Arctic Combat τακτικά, προσθέτοντας νέα modes, χάρτες και όπλα για να παρέχουμε περισσότερη ποικιλία.

Είμαστε επίσης πρόθυμοι να χτίσουμε μια ανταγωνιστική κοινότητα με PvP περιεχόμενο για eSports τουρνουά. Το “Veterans League”. το PvP πρωτάθλημα του AC, θα συνεχίσει με μεγάλα και μικρά events για ανταγωνιστικούς παίκτες και clans μέσα κατά το 2013.

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.