The Phantom Pain: Νέο IP, ή μυστηριώδης συνέχεια του Metal Gear Solid;

Το The Phantom Pain είναι ένα παιχνίδι μυστήριο που εμφανίστηκε σήμερα κατα τη διάρκεια των VGA Awards και προέρχεται απο τη Moby Dick Studios.

Αν ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο Trailer που ακολουθεί ο ήρωας θυμίζει αρκετά τον Snake, και ο CEO της Σουηδικής Moby Dick λέγετε Joakim Mogren, το μικρό όνομα του οποίου είναι αναγραμματισμός του Kojima.

Μάλιστα στο Neogaf υπάρχει ολόκληρο θέμα με συνωμοσίες για να αποδειχθεί οτι το παιχνίδι πρόκειται για μια συνέχεια του MGS. Μέχρι να μιλήσει η Konami, που για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος, το Phantom Pain είναι ένα καινούργια παιχνίδι, και μάλιστα έχει το πρώτο του, αρκετά ελκυστικό Trailer.

Τα γραφικα του παιχνιδιού μοιάζουν εξαιρετικά, και μάλιστα σύμφωνα με τη περιγραφή του Video, είναι πραγματικό Gameplay σε κονσόλα της γενιάς μας(Xbox 360 και PS3) Απολαύστε:

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!