Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate στην Ευρώπη!

Η Nintendo και η Konami επιβεβαίωσαν σήμερα ότι έχουν συνάψει μια νέα συμφωνία διανομής για το επερχόμενο Castlevania: Lords of ShadowMirror of Fate, που πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo 3DS στην Ευρώπη στις 8 Μαρτίου 2013. Με βάση τους όρους της συμφωνίας η Nintendo θα είναι υπεύθυνη για το κομμάτι των πωλήσεων, του marketing και της διανομής του παιχνιδιού στις περιοχές της Ευρώπης και την Αυστραλία, με την Konami να παραμένει εκδότης.

 Στο Castlevania: Lords of ShadowMirror of Fate, μπορείτε να αναλάβετε ρόλους από μια ποικιλία χαρακτήρων της οικογένειας των Belmont από διαφορετικές εποχές, κάθε ένας από τους οποίους έχει ξεχωριστές ικανότητες και δεξιοτεχνίες. Με βαθύ στρατηγικό σύστημα μάχης και μια τεράστια συλλογή από combos, θα εξερευνήσετε υπερβολικά λεπτομερείς πίστες και θα βρεθείτε αντιμέτωποι με πελώρια bossfights. Η δράση εκτυλίσσεται σε μια μοναδική και ατμοσφαιρική τοποθεσία που προβάλλεται σε υψηλής ανάλυσης 3Dpolygon γραφικά και side-scrolling περιοχές που εναλλάσσονται αρμονικά μέσα από full 3D μάχες.

 Το παιχνίδι τοποθετείται χρονικά 25 χρόνια μετά τα γεγονότα του Castlevania: Lords of Shadow και αποκαλύπτει την ιστορία των απόγονων του Gabriel Belmont, του Simon και Trevor Belmont, καθώς μάχονται με το δικό τους πεπρωμένο μόνο για να ανακαλύψουν την αληθινή, συγκλονιστική τους μοίρα. Ο Trevor Belmont, ένας ιππότης της Αδελφότητας του Φωτός, ξεκινά για να πάρει εκδίκηση για το θάνατο της μητέρας του από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος επέστρεψε μετά από χρόνια εξορίας για να μετακομίσει σε ένα μυστηριώδες κάστρο. Ο Gabriel Belmont, που είναι τώρα το ισχυρό βαμπίρ Dracula, έχει κηρύξει πόλεμο ενάντια στην Αδελφότητα και το σκηνικό έχει στηθεί για μια κατακλυσμική αναμέτρηση ανάμεσα σε πατέρα και γιο.

 Για την συνεργασία, ο Laurent Fischer, Managing Director, Marketing, PR & Distributor Markets της Nintendo of Europe, είπε, “Υπάρχει μια πλούσια ιστορία από παιχνίδια της σειράς Castlevania που κυκλοφόρησαν για τις κονσόλες της Nintendo ξεκινώντας χρονικά από το πρώτο παιχνίδι Castlevania που κυκλοφόρησε για το NES την δεκαετία του ‘80. Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Konami για μια ακόμα φορά για να φέρουμε την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του Castlevania: Lords of Shadow franchise στο Nintendo 3DS.”

 Ο Shinji Hirano, European President της Konami, προσθέτει, “Το Nintendo 3DS είναι η ιδανική πλατφόρμα για την νέα κυκλοφορία στο franchise του Castlevania: Lords of Shadow. Εξαιτίας των μοναδικών 3D δυνατοτήτων της κονσόλας αυτή θα είναι οπτικά η καλύτερη φορητή Castlevania εμπειρία και θα δώσει στους fans της σειράς συναρπαστική δράση εν κινήσει.”

 Για να προπαραγγείλετε τώρα το Castlevania: Lords of ShadowMirror of Fate, πατήστε εδώ.

Όσοι αποκτήσουν το δικό τους αντίτυποαπό το www.nortec.gr , θα λάβουν μια μοναδική συλλογή από 3 εντυπωσιακά posters (μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων!)

Posters!

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.