To Ninja Gaiden : Razor’s Edge το πρώτο παιχνίδι για ενήλικους στην Αυστραλία

Ninja gaiden 3Ιστορική(;) στιγμή για τους κατοίκους της Αυστραλίας αφού πλέον έχουν να περηφανεύονται για το πρώτο παιχνίδι που φέρει την σήμανση 18+ !

Μέχρι την 1 Ιανουαρίου του 2013 τα παιχνίδια που κυκλοφορούσαν στην Αυστραλία δεν είχαν τη δυνατότητα να σημανθούν με το R18+ όπως η ταινίες, και ο ερχομός του νέου έτους, έφερε και το Ninja Gaiden: Razor’s Edge για το Wii U για να γίνει το πρώτο videogame με την εν λόγο βαθμολογία.

“Είναι πολύ καλό που επιτέλους βλέπουμε τους Αυστραλούς ενήλικες να έχουν πρόσβαση σε παιχνίδια ειδικά σχεδιασμένα για αυτούς. Μετά απο περισσότερα απο 10 χρόνια συνεργασίας με τη κυβέρνηση, επαγγελματίες αλλα και την κοινωνία γενικότερα καταφέραμε να εισάγουμε την βαθμολόγηση R18+” . δήλωσε ο Ron Curry, CEO της Interactive Games & Entertainment Association

Συγχαρητήρια Ninja Gaider. Είσαι το πιο βίαιο παιχνίδι μιας ολόκληρης ηπείρου!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!