Ξεχάστε το Cross Play μεταξύ Playstation και PC στο Diablo 3

DiabloPS1
Το πρώτο Screenshot της έκδοσης για Playstation

Αν σκεφτόσασταν την πιθανότητα να ευχαριστηθείτε το Diablo 3 που έρχεται σε PS3 και PS4 παρέα με φίλους σας που το παίζουν στο PC, τότε μάλλον θα απογοητευτείτε.

Όπως ανακοίνωσε σε μήνυμα του στα Forums της Blizzard ο υπεύθυνος της εταιρίας, τα παιχνίδι δε θα υποστηρίζει Cross Play, ενώ όπως η έκδοση για PS3 δε θα υποστηρίζει ποντίκι και πληκτρολόγιο,έτσι και η έκδοση για PC δε θα δεί Patch για να υποστηρίζει Gamepads.

Επίσης το Battle.Net και το Playstation Account θα μείνουν χωριστά οπότε ξεχάστε την πιθανότητα να μετακομίζετε τους χαρακτήρες σας απο το ενα στο άλλο.

Τέλος σε συνέντευξή του στο GameTrailers ο John Hight της Sony αποκάλυψε οτι το παιχνίδι θα υπόστηρίζει μέχρι 4 παίκτες σε Co-Op και μάλιστα όχι σε Splitscreen αλλα απλά με μια οθόνη που θα φαίνονται όλοι.

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες η έκδοση για κονσόλα να μην ακολουθήσει τη συνταγή του Always Online που έχουν οι εκδόσεις για PC και MAC και να επιτρέπει το offline παιχνίδι.

Via: IGN

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!