[Φήμη]Σε δύο εκδόσεις το PlayStation 4, θα έρθει τον Νοέμβριο. Ξεχάστε το δωρεάν Online!

Playstation 4 november 2013
Λογικά αυτό είναι το νέο DualShock

Σε δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσει τελικά το νέο Playstation 4, με πιθανότερη ημερομηνία κυκλοφορίας τον Νοέμβριο του 2013, σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Kotaku.

Οι πηγές, που δεν αποκάλυψε το γνωστό Site, αναφέρουν οτι οι 2 διαφορετικές εκδόσεις θα κοστίζουν 429$ και 529$ αντίστοιχα  χωρίς όμως να είναι σίγουρο ποιες είναι οι διαφορές τους. Η τιμή λογικά δε θα επιβεβαιωθεί στην σημερινή ανακοίνωση, αλλά πιθανότατα θα ανακοινωθεί στην Ε3 τον ερχόμενο Ιούνιο.

Μαζί με τις πληροφορίες κυκλοφόρησαν και οι εικόνες από το νέο DualShock οι οποίες επιβεβαιώνουν τις εικόνες του πρωτότυπου που σας είχαμε παρουσιάσει πριν λίγες μέρες.

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στη συνδεσιμότητα της κονσόλας με Smartphones και Tablets, και τη δυνατότητα αγορών, αλλα και επικοινωνίας μεταξύ των φίλων του PS4 με τη χρήση τους. Τα παιχνίδια θα μπορούν να αγοράζονται απο Online κατάστημα και να κατεβαίνουν αυτόματα στην κονσόλα, λίγο πολύ όπως συμβαίνει με το Google Play.

Το Playstation Plus θα δώσει τη θέση του σε μια νέα υπηρεσία Playstation World, και οι “περισσότερες Online υπηρεσίες” του νέου Playstation θα είναι με συνδρομή, όπως το Xbox Live. Μια σημαντική προσθήκη είναι η δυνατότητα παρακολούθησης Online παιχνιδιών, που δεν έχετε στη συλλογή σας μέσω Stream.

Τέλος σύμφωνα με το Edge το PS4 θα κυκλοφορήσει πρώτα σε Αμερική και Ιαπωνία, ενώ στην Ευρώπη θα το δούμε στην αρχή του 2014.

Οι επίσημες ανακοινώσεις λογικά θα έρθουν το απόγευμα. Για να δούμε τι έχει ετοιμάσει η Sony!

Via : Kotaku

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!