Έρχεται το Call of Duty: Ghosts;

call of duty modern warfare

Με το Battlefield 4 να αποτελεί πραγματικότητα, και να αναμένεται να παρουσιαστεί την ερχόμενη βδομάδα, δεν θα μπορούσε να μην σκάσει κάποια φήμη για το αντίπαλο δεος, αυτό των Call of Duty.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βρήκαν το φως της δημοσιότητας από ένα κανάλι στο Youtube, το νέο παιχνίδι δεν θα είναι το Modern Warfare 4, αλλά το Ghosts, το οποίο μάλιστα θα διαδραματίζεται στο μέλλον (όπως άλλωστε και το Black Ops 2). Ωστόσο, εξαιτίας κάποιων γεγονότων που αναλύονται στην υπόθεση του παιχνιδιού, τα όπλα που χρησιμοποιούνται θα είναι σύγχρονα, και όχι μελλοντικά, με μεγάλη πιθανότητα να υπάρχουν μερικά που συναντήσαμε σε προηγούμενα παιχνίδια της Infinity Ward.

Συνεχίζοντας, οι οθόνες φορτώματος αποτελούν πλέον παρελθόν και στην θέση τους έχουν προστεθεί μερικά mini game sequences. Για παράδειγμα, κατά το loading ενός χάρτη τοποθετούμαστε να κάνουμε κατεβαίνουνε από ένα ελικόπτερο και να μπαίνουμε σε ένα κτήριο σπάζοντας ένα τζάμι. Επίσης, η κίνηση του χαρακτήρα έχει αλλάξει, αλλά το dolphin dive δεν επιστρέφει

Τέλος, η Infinity Ward εξετάζει μία μηχανή καταστροφής, ενώ φαίνεται να έχει ήδη ενσωματωθεί στο single player. Το multi όμως είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο, αφού οι δημιουργοί την χαρακτηρίζουν “προβληματικιά

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε next-gen κονσόλες κατά το launch αυτών, και φυσικά σε PC. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθείστε το n00bάκι από κάτω, το οποίο μας μετέφερε και τις πληροφορίες.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.