Πολλά νέα για το Borderlands 2

First things first, το νέο update του πετυχημένου rpg θα περιλαμβάνει ένα νέο mode! Ο λόγος για το δεύτερο New Game Plus. Θα λέγεται Ultimate Vault Hunter Mode και θα πρέπει ο χαρακτήρας να είναι level 50 ώστε να μπει στο τρίτο κατά σειρά playthrough!

Το επόμενο νέο αφορά το level cap. Αυτό θα ανέβει κατά 11 φτάνοντας έτσι τα 61 levels και θα συνοδεύεται και από ένα νέο weapon tier, το Pearlescent. Τα όπλα αυτά θα είναι τα πιο σπάνια του παιχνιδιού και οι fans θα τα θυμηθούν από το πρώτο Borderlands.

Επίσης! Ένας νέος χαρακτήρας θα μπει στο παιχνίδι. Κι αυτή τη φορά δε θα είναι ένας απλός Vault Hunter αλλά Psycho! Ο Krieg θα κοστίζει 9.99$/€/800MSP. To action skill του Krieg λέγεται Blood Axe Rampage και του επιτρέπει να ανακτά ζωή όταν επιτίθεται σε εχθρούς. Τα 3 skill trees είναι τα Bloodlust, Mania και Hellborn. Το πρώτο συγκεντρώνεται στο συνεχόμενο damage του Psycho, το δεύτερο στα bonus όταν δέχεται ζημιά και το τρίτο στο elemental damage. Να σημειωθεί πως ο Krieg δεν περιλαμβάνεται στο  Borderlands 2 Season Pass.

Τελευταίο από τα νέα, η gearbox θα κυκλοφορήσει 5,000 Loot Chests χωρίς κόπια του παιχνιδιού, στην τιμή των 99.99$/€ μιας και τα πρώτα κουτιά εξανεμίστηκαν με την ανακοίνωσή τους κιόλας. Το κουτί θα περιλαμβάνει 20 SHiFT κωδικούς για in-game legendary όπλα, μια ρέπλικα μάσκας Goliath με αντίστοιχο κωδικό, αφίσες και άλλα διάφορα!

Πάνος Αλεξόπουλος

Παίζω, γράφω, κριτικάρω και σχεδιάζω παιχνίδια. H συλλογή μου μια μέρα δε θα χωράει σε μουσείο.