Team Meat: «Θέλουμε τον Meat Boy στο Smash Bros.”

Super meat boy

Το Super Meat Boy, ένα από τα παιχνίδια που έχουν αποκτήσει ήδη τεράστιο κοινό, τόσο εξαιτίας της εθιστικότητας που το χαρακτηρίζει όσο και της δυσκολίας του, έχει κυκλοφορήσει σχεδόν παντού. Παντού, εκτός από τις κονσόλες της Nintendo, δηλαδή.

Αυτό θα μπορούσε να αλλάξει, θεωρούν οι developers του παιχνιδιού. Θα μπορούσε να αλλάξει, αν η Nintendo τους εγγυηθεί ότι ο Meat Boy θα είναι ένας εκ των χαρακτήρων του νέου Smash Bros, και χιουμοριστικά ανέφεραν πως η Nintendo πρέπει να τον χρησιμοποιήσει γιατί… “είναι δωρεάν“! Και συνέχισαν: “Αν η Nintendo θέλει το Mew-Genics στη κονσόλα τους και μας υποσχεθούν ότι ο Meat Boy είναι στο Smash Bros θα το αναπτύξουμε και για αυτούς”.

Sounds fair. Εσείς, έχετε παίξει Super Meat Boy; Αν όχι, δεν ξέρετε τι χάνετε! Διαβάστε την συνέντευξη των δημιουργών του Super Meat Boy εδώ!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.