Διαθέσιμη από σήμερα η Virtual Console του Wii U!

Wii U Virtual Console

Από σήμερα θα είναι διαθέσιμη η Virtual Console του Wii U και στην Ευρώπη, επιτρέποντας στους κατόχους της κονσόλας να αγοράσουν και να παίξουν ιστορικά παιχνίδια της Nintendo και άλλων εταιριών, όπως κυκλοφόρησαν τις περασμένες δεκαετίες. Η αρχή γίνεται με τα Super Mario World, Excitebike, Mario’s Super Picross, F-Zero, Ice Climber, Donkey Kong Jr. και Punch-Out, ενώ η Nintendo έχει ανακοινώσει πως παιχνίδια του Gamecube θα γίνουν διαθέσιμα στο μέλλον. Όλα τα παιχνίδια της Virtual Console υποστηρίζουν και off-screen play, στην οθόνη του χειρηστηρίου.

Τα παιχνίδια του NES κοστολογούνται στα 4,99€ ή 5,99€ και αυτά του SNES στα 7.99€ ή 8.99€. Οι τιμές των παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν αρχικά για Nintendo 64, GameCube και φορητά δεν έχουν γίνει γνωστές.

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως αν τα παιχνίδια αυτά τα έχετε αγοράσει στο παρελθόν από την ομώνυμη υπηρεσία του Wii, μπορείτε να τα μεταφέρετε δωρεάν και να αποκτήσετε (αν το επιθυμείτε) την δυνατότητα off-screen gameplay με μόλις 1€. Σημειώστε πως θα πρέπει να κάνετε το νέο update που κυκλοφόρησε, το οποίο προσθέτει πολλές δυνατότητες και βελτιώνει την απόδοση του συστήματος.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.