Εντοπίστηκε Call of Duty: Ghosts στην σελίδα της Tesco, έχουμε το boxart!

eurogamer-cmsuz4

Πριν από λίγα λεπτά στην σελίδα των καταστημάτων Tesco, εντοπίσθηκε το boxart του φημολογούμενου επόμενου Call of Duty, με υπότιτλο Ghosts, επιβεβαιώνοντας -εν μέρει- της φήμες που ήθελαν την Infinity Ward να απομακρύνεται από την σειρά Modern Warfare και να αναπτύσσει έναν διαφορετικό τίτλο.

Υπενθυμίζουμε, πως τους προηγούμενους μήνες είχαμε ακούσει ότι το Call of Duty: Ghosts θα διαδραματίζεται στο μέλλον, αλλά εξαιτίας κάποιας σεναριακής πλοκής τα όπλα που θα χρησιμοποιούνται θα είναι σύγχρονα, αντίστοιχα των Modern Warfare 2 και Modern Warfare 3! Μάλιστα, το παιχνίδι αναπτύσσεται για PS3, Xbox 360, PC αλλά και next-gen κονσόλες και πιθανώς να τρέχει στην νέα μηχανή γραφικών που μας παρουσίασε η Activision κατά την περασμένη GDC.

Φυσικά, όλα αυτά παραμένουν φήμες, με την αποκάλυψη του παιχνιδιού πιθανώς να συμβεί στην Ε3 , κατά την παρουσίαση της Microsoft (κλασσικά τα τελευταία χρόνια) και -προφανώς- του επόμενου Xbox (ή στο φημολογούμενο event της Microsoft την 21η Μαΐου). Προς το παρών, πάρτε μάτι το boxart που διέρρευσε!

call of duty ghosts
Κλικ για μεγέθυνση!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.