Το νέο παιχνίδι της Quantic Dreams για το PS4 θα σας αφήσει έκπληκτους

karaH Quantic Dreams μέχρι τώρα μας έχει παραδώσει μόνο εκπληκτικά παιχνίδια, και τίποτα λιγότερο.

Στην παρουσίαση του PS4, η εταιρία δια στόματος David Cage είχε ανακοινώσει οτι το επόμενο παιχνίδι της εταιρία θα κυκλοφορήσει για την νέα κονσόλα της Sony, παρουσιάζονται και ένα δείγμα απο την εντυπωσιακή αν μη τι άλλο μηχανή γραφικών στην οποία και βασίζεται ο τίτλος.

Σε συνέντευξή του στο ComputerAndvideogames.com ο Cage με περισσή περιφάνεια επιβεβαίωσε οτι το νέο project της εταιρίας, θα μας αφήσει με το στόμα ανοικτό.

Πίστεψτε με, αν σας δείξω τι κάνουμε με το PS4, θα μείνετε έκπληκτοι. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος.

Γενικά η νέα κονσόλα μας προσφέρει μεγαλύτερο “τόνο”, περισσότερες “αποχρώσεις” και λεπτομέρειες. Το νέο Hardware μας δίνει πολλές περισσότερες επιλογές.

Πιθανότατα δε θα είχα δοκιμάσει να δημιουργήσω το Beyond Two Souls στο PS2, επειδή δεν πιστεύω οτι θα μπορούσε να ανταπεξέλθει. Θα έπρεπε να γίνουν απαραίτητα υποχωρήσεις.”

Όσο για το νέο παιχνίδι; Φαίνεται οτι για ακόμα μια φορά η Quantic Dreams θα αποφύγει την πεπατημένη και θα δοκιμάσει κάτι νέο.

“Θα μπορούσαμε να φτιάξουμε μια συνέχεια του Beyond. Θα χρησιμοποιούσαμε την ίδια βάση, και θα κλείναμε τις τρύπες με νέους χαρακτήρες. Αντ’αυτού ξεκινήσαμε απο το μηδέν, και φανταστήκαμε εντελώς νέα πράγματα. Δεν θέλω να επαναλαμβάνω τις ίδιες ιδέες. Η μηχανή γραφικών είναι εντελώς νέα, την έχουμε φτιάξει απο την αρχή.”

Ελα Quantic Dreams. Δώσε μας ένα λόγο για να κοιτάξουμε το PS4 με άλλα μάτια.

Via: CVG

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!