4th Anniversary Mega Giveaway

Πότε πέρασαν τέσσερα χρόνια; Σαν χθες θυμάμαι τότε, τον Μάιο του 2009 το xgamers, ένα μικρό φόρουμ, να κάνει δειλά δειλά τα βήματά του στον χώρο της gaming σκηνής. Αυτά τα τέσσερα χρόνια πολλά άλλαξαν, αλλά ένα πράγμα είναι δεδομένο. Η αγάπη όλης της ομάδας του xgamers για τα videogames παραμένει και θα παραμείνει αναλλοίωτη για αρκετά χρόνια ακόμα.

Όπως και κάθε χρόνο, αυτήν την εποχή διοργανώνουμε διαγωνισμούς, με αρκετά δώρα. Έτσι και φέτος  το xgamers εξασφάλισε για εσάς πλούσια και ποικίλα δώρα, προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό του. Μια πολύ παραγωγική x-χρόνια φτάνει στο τέλος της, και τα σχέδια μας είναι η ερχόμενη να αποτελέσει μια ακόμη μεγαλύτερη. Και θα αποτελέσει αν καταφέρουμε να υλοποιήσουμε όλα αυτά που έχουμε στο νου μας. Υπομονή ωστόσο :)

Ας περάσουμε στον διαγωνισμό. Το xgamers κληρώνει:

•5 μπλουζάκια Starcraft
•5 κλειδιά για το παιχνίδι McPixel
•4 κλειδιά XBLA για το Mark of the Ninja
•5 κλειδιά Steam για το Super Hexagon

Τα κλειδιά McPixel και τα μπλουζάκια θα κληρωθούν στους followers μας στο twitter, τα κλειδιά Mark of the Ninja σε όσους κάνουν like τη σελίδα μας στο facebook και share αυτό το post, ενώ τα Super Hexagon θα πάνε σε τυχερούς που θα γράψουν ένα σχόλιο κάτω από αυτή τη δημοσίευση! Οπότε για συμμετοχή, follow, like και comment σε Twitter, Facebook και αυτό το post αντίστοιχα!

Like us @Facebook

Ευχαριστούμε την CD Media για τα μπλουζάκια και τους δημιουργούς των παιχνιδιών για την παροχή των κλειδιών που κληρώνουμε!

Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός για ένα μήνα ακριβώς (μέχρι τις 17 Μαΐου στις 23:59)! Καλή τύχη!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.