Ubisoft: “Έτοιμο το κοινό για always-online gaming”

ubisoft

Έτοιμο χαρακτηρίζει ο Yannis Mallat, επικεφαλής της Ubisoft Montreal, το κοινό για κονσόλες που απαιτούν συνεχή σύνδεση με το διαδίκτυο. Λογικό, άλλωστε, αφού το εγχείρημα το έχει επιχειρήσει η Ubisoft πολλές φορές στο παρελθόν, με χαρακτηριστική περίπτωση το DRM του Assassin’s Creed.

“Θα έλεγα πως πολλοί είναι έτοιμοι για always-online, αφού ήδη είναι συνεχώς online με άλλες συσκευές. Υποπτεύομαι πως το κοινό είναι έτοιμο. Και συνέχισε τονίζοντας πως “οι υπηρεσίες αυτές προσφέρουν ξεκάθαρα πλεονεκτήματα”, αφού επιτρέπουν στους developers να παρέχουν επιπλέον υπηρεσίες και περιεχόμενο. Παράλληλα, νέες αναφορές φαίνεται να επιβεβαιώνουν το always-online χαρακτηριστικό του Xbox 720, γεγονός που δημιουργεί σύγχυση το τελευταίο χρονικό διάστημα σε πολλούς gamers ανά τον κόσμο, ενώ δεν θα υποστηρίζει και μεταχειρισμένα…

Τι λέτε εσείς; Είστε έτοιμοι για always-online;

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.