Ιδού το νέο χειριστήριου του Xbox One

Το χειριστήριο του νέου Xbox σύμφωνα με τους ανθρώπους της Microsoft είναι “σχεδιασμένο απο Gamers, για Gamers” ενώ στο σχεδιασμό του έχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερες απο 40 σχεδιαστικές καινοτομίες.

Εμφανισιακά το νέο χειριστήριο, δεν διαφέρει πολύ απο αυτό του Xbox 360, με σημαντικότερη αλλαγή να είναι τα 2 πλήκτρα που αντικαθιστούν τo home button, τα οποία μάλλον έχουν να κάνουν με τον έλεγχο του User Interface.
xbox-one-controller
Πλέον το χειριστήριο θα γίνεται αντιληπτό απο τον αισθητήρα του Kinect, για να προσφέρει μια νέα “lag free” εμπειρία χειρισμού.

Επανασχεδιασμένα είναι τόσο το D-pad το οποίο ήταν για πολλού το μελανό σημείο του προηγούμενου χειριστηρίου, όσο και οι σκανδάλες, οι οποίες περιγράφηκαν ως Impulse Triggers, και πιθανότατα θα προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα αντίστασης και δόνησης ανάλογα με το τι συμβαίνει στο παιχνίδι, χωρις όμως αυτό να έχει επιβεβαιωθεί απο τη Microsoft.

H σύνδεση του χειριστηρίου θα γίνεται με WiFi, ενώ η μπαταρία θα είναι αυτή τη φορά ενσωματωμένη.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!