Και επίσημα τα Google Play Game.

Η πρώτη μέρα του Google I/O 2013 ολοκληρώθηκε και η Google είχε αρκετές ανακοινώσεις να κάνει . Πρώτο στη λίστα, ένα από αυτά που περίμενα ανυπόμονα από τη μέρα που είχαν κάνει την εμφάνιση τους οι πρώτες φήμες. Το Google Games.

Η υπηρεσία τελικά ονομάζεται Google Play Game και φέρνει μαζί του όσα ελπίζαμε.

Έτσι κάτω από την σκεπή του Google Play, οι Developers των παιχνιδιών, μπορούν να εκμεταλευτούν τα API’s του για να απλοποιήσουν κατά πολύ τη δημιουργία του Multiplayer για τα παιχνίδια τους.

Για τον απλό χρήστη αυτό σημαίνει  Profile στα πρότυπα των PSN και xbox live, στα οποία θα φαίνονται οι επιδόσεις σας σε εκατοντάδες παιχνίδια, Cloud Saving, Achievements αλλα και παγκόσμια Leaderboards. Με λίγα λόγια το Android μετατρέπετε και σε μια τεράστια αρένα Gaming μονομαχιών.

Αυτό που κάνει τα νέα ακόμα πιο ευχάριστα, είναι ότι αποφασισμένοι να στηρίξουν την νέα υπηρεσία είναι πολλοί από τους επιτυχημένους δημιουργούς mobile παιχνιδιών, μεταξύ των οποίων οι Gameloft, Miniclip, Glu, Spryfox, Ironhide Game Studio, HandyGames, Hemisphere .

developers-io

Γυμνάστε τους αντίχειρες. Έχουμε μάχη!

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!