Και επίσημα Xbox One!

Σήμερα η Microsoft ανακοίνωσε τελικά το 3ο μέλος της οικογένειας του Xbox, το Xbox One.
Η αποκάλυψη έγινε απο τον πρόεδρο της Microsoft Entertainment Business, Don Mattrick, ο οποίος περιέγραψε την νέα κονσόλα ως , “το απόλυτο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας”

screen shot 2013-05-21 at 1.08.28 pm

Την παρουσίαση της νέας κονσόλας έκανε ο Yusuf Mehdi ο οποίος έδειξε το πως το Xbox One ενεργοποιείται μέσω φωνητικής εντολής. Με φωνητικές εντολές είναι δυνατή και η εναλλαγή μεταξύ παιχνιδιών, internet, μουσικής και των άλλων Multimedia δυνατοτήτων της κονσόλας.
Εκτός απο φωνητικές εντολές, το Xbox One προσφέρει και έλεγχο μέσω Gestures, μεταξύ των οποίων τα grab, pan και swipe up, με τα οποία μπορείτε να πλοηγηθείτε στα μενού της κονσόλας.

Μαζί με την κονσόλα παρουσιάστηκε και ένα νέο παιχνίδι Forza 5, και ένα νέο παιχνίδι απο τους δημιουργούς των Max Payne και Alan Wake, Remedy, το Quantum Break. Επίσης σύμφωνα με τους δημιουργούς του, ήδη βρίσκονται υπο ανάπτυξη πολλά περισσότερα παιχνίδια σε σχέση με την εκκίνηση του Xbox 360. Μονο την πρώτη χρονιά , θα κυκλοφορήσουν 15 exclusive παιχνίδια για την κονσόλα, 8 απο τα οποία θα είναι νέα franchises!

Στο κομμάτι του Hardware το Xbox One, είναι βασισμένο σε 64bit CPU με 8GB Ram, άγνωστης για την ώρα ταχύτητας, ενώ εκτός απο το BluRay Player, θα είναι εφοδιασμένο και με USB 3.0.

H μεγάλη μάχη άρχισε. Τo xgamers.gr θα σας κρατήσει ενήμερους για όλες τις ανακοινώσεις απο την παρουσίαση του νέου Xbox, που μπορείτε να δείτε live και εδώ.

papp0us

Γιος της Zelda. αδελφός του Cris Redfield, έχω συμμαχήσει με τον Solid για να κατατροπώσουμε τον Bowser, πριν φάει τη Lara. Με το Android στο ένα χέρι και το χειριστήριο του Xbox στο άλλο η νίκη είναι δική μου!