Και η Microsoft παρούσα στην Gamescom 2013!

gamescom

Μετά την επιστροφή της Nintendo στην μεγαλύτερη έκθεση gaming της Ευρώπης, και η Microsoft θα δηλώσει το παρών στην Κολωνία της Γερμανίας προκειμένου να φέρει κοντά στο ευρωπαϊκό κοινό την νέα της κονσόλα! Ταυτόχρονα και η Sony είναι παρούσα κάθε χρονιά, πόσο μάλλον φέτος που έχει να παρουσιάσει νέα κονσόλα!

Φυσικά,τον Αύγουστο θα γνωρίζουμε πολλά από τα χαρακτηριστικά των νέων κονσόλων, αλλά η έκθεση της Κολωνίας θα δώσει μία ακόμη ευκαιρία στις εταιρίες να δώσουν χρόνο σε παιχνίδια που χάθηκαν μέσα στον χαμό της E3, αλλά και να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους για την αγορά της Ευρώπης. Η Sony ανέκαθεν πραγματοποιούσε δυνατές συνεντεύξεις τύπου στην Gamescom, και αυτό αναμένεται να συμβεί ξανά σε λίγους μήνες από σήμερα.

Όπως καταλάβατε μπαίνουμε σε ένα δυνατό τρίμηνο, που ξεκινάει στις 21 Μάη με την ανακοίνωση του Xbox 720 (ή όπως αλλιώς θα λέγεται), συνεχίζει με την Ε3 στις 10 Ιουνίου και κλείνει με την Gamescom στις 21-25 Αυγούστου. Για όλα αυτά μείνετε συντονισμένοι στο XGamers!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.