Πατέντα μετατροπής iOS παιχνιδιών για το Wii U ψάχνει η Nintendo!

WiiPad - Wii U controller

Σύμφωνα με φήμες των τελευταίων ωρών, η Nintendo ψάχνει εύκολο τρόπο ώστε οι developers των εφαρμογών και παιχνιδιών για smartphones να μπορούν να μεταφέρουν εύκολα τις δημιουργίες τους στο Wii U! Η κίνηση αυτή γίνεται προκειμένου η νέα κονσόλα της Nintendo να φανεί πιο ελκυστική στο ευρύ κοινό, και εδώ που τα λέμε, η φύση του χειριστηρίου ταιριάζει γάντι σε τέτοιου είδους παιχνίδια (φυσικά με την προϋπόθεση να βρίσκονται στην ίδια χαμηλή τιμή που είναι στο App Store). 

Έξυπνη κίνηση από την Ninty, αφού τα smartphones εξαπλώνονται με ραγδαία ταχύτητα, όπως και οι εφαρμογές τους. Άλλωστε, οι πωλήσεις του Wii U ήταν πολύ πιο κάτω από τις αναμενόμενες, και η Nintendo πρέπει να προχωρήσει σε άμεσες ενέργειες αν δεν θέλει να μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τις επόμενες κονσόλες των Sony και Microsoft.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.