Σχεδόν όλα τα παιχνίδια του PS4 θα υποστηρίζουν Remote Play

PS Vita

Μέσω του PS Vita, η Sony θα είναι σε θέση να streamάρει τα παιχνίδια του PS4 στην οθόνη του PS Vita, κατά παρόμοιο τρόπο με αυτό που λειτουργεί το controller του Wii U και όπως φημολογείται θα λειτουργεί το νέο Smartglass του Xbox One (ή μέσω Skype, όπως ακούγεται). Μάλιστα, η Sony απαιτεί από τους developers να χρησιμοποιήσουν την λειτουργία αυτή, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων όπως στα παιχνίδια που απαιτούν το PS Eye.

Η λειτουργία της υπηρεσίας είναι παρόμοια με αυτή του OnLive, αλλά αυτή τη φορά τα δεδομένα περνάν μέσα από το τοπικό δίκτυο του σπιτιού σας που θα είναι συνδεδεμένες και οι δύο συσκευές, ελαχιστοποιώντας τους χρόνους καθυστέρησης. Περισσότερα για την δυνατότητα αυτή, αλλά και τις υπόλοιπες υπηρεσίες του PS4 θα μάθουμε στην E3 που πλησιάζει!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.