Microsoft: “Ανακριβείς οι πληροφορίες σχετικά με τα μεταχειρισμένα”

xbox one

Αντίθετα με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες, ότι δηλαδή η νέα κονσόλα δεν θα υποστηρίζει και μεταχειρισμένα παιχνίδια, απαιτώντας από τους χρήστες να αγοράσουν pass ίσο με την αξία του τίτλου, νέες πληροφορίες αλλάζουν τα δεδομένα

Όπως φαίνεται, τα μεταχειρισμένα θα παίζουν στο Xbox One, απλά για την καταπολέμηση της πειρατείας θα είναι ενεργοποιημένα μόνο σε έναν λογαριασμό. Δηλαδή θα σβήνονται από τον λογαριασμό του προηγούμενου κατόχου, και θα προστίθενται στον επόμενο ώστε να αποφεύγεται το φαινόμενο περισσότεροι από ένας χρήστες να παίζουν ταυτόχρονα με το ίδιο δισκάκι. Ή τουλάχιστον, έτσι υποστηρίζουν οι έγκυρες πληροφορίες του Polygon.

Την ίδια ώρα, και η Microsoft (συγκεκριμένα ο Major Nelson) δηλώνει πως τα μεταχειρισμένα υποστηρίζονται από το Xbox One, και μας καλεί να περιμένουμε για το εγγύς μέλλον. Η E3 βρίσκεται κάτι περισσότερο από δύο βδομάδες μακριά, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.