Αποκλειστικό περιεχόμενο του Dead Rising 3 στο SmartGlass

dead rising 3

Η νέα καγκουρ.. εεε, μόδα του gaming είναι η συνδεσιμότητα και η αλληλεπίδραση των φορητών συσκευών (tablets και smartphones κυρίως, προσθέστε το PS Vita στην περίπτωση του PS4) με τις κονσόλες νέας γενιάς. Μόδα είναι, θα περάσει, αναφωνήσαμε όλοι, μέχρι που η Capcom ανακοίνωσε πως περιεχόμενο του Dead Rising 3 (αναμένεται αποκλειστικά στο Xbox One φέτος) θα είναι αποκλειστικό στους χρήστες του SmartGlass.

“Θα δέχεστε κλήσεις από έναν χαρακτήρα που είναι αποκλειστικός στο SmartGlass. Οπότε αν δεν έχετε smartglass, δε θα δέχεστε κλήσεις, και συνεπώς, δεν θα έχετε πρόσβαση σε αυτές τις αποστολές”

Ωστόσο, ο παραγωγός του Dead Rising 3 τόνισε πως ο χαρακτήρας της εφαρμογής δεν έχει βασικό ρόλο στην υπόθεση, ενώ δεν υπάρχουν αποκλειστικά achievements για τους χρήστες της εφαρμογής. Εγώ να ενημερώσω πως από πέρυσι, το SmartGlass είναι διαθέσιμο για Windows Phone 7.5, και συνδέετε με το Xbox 360. Give it a go!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.