Και για offline gaming σκέφτεται η Microsoft!;

xbox-one-controller

Η σύνδεση στο διαδίκτυο κάθε 24 ώρες προκειμένου να παίξετε παιχνίδι είναι μία δυνατότητα που έχει ξενίσει αρκετούς παίκτες, αφού περιορίζει σημαντικά μεγάλο μέρος του κοινού. Ωστόσο, η Microsoft φαίνεται να ενδιαφέρεται και για offline τρόπους να παίζετε τα παιχνίδια, όπως προκύπτει από την ενδιαφέρουσα απάντηση του Major Nelson σε χρήστη του Reddit.

Κάποιος στο Reddit πρότεινε:

Μία ιδέα. Γιατί δεν επιτρέπετε να υπάρχει μία Xbox Live επιλογή που επιρέπει “offline mode”, αλλά απενεργοποιεί το game sharing μέσω του cloud;

Και ο Major Nelson απάντησε:

Θα πρέπει να το τσεκάρω με τους μηχανικούς, αλλά δεν βλέπω τους λόγους αυτό να μην είναι πιθανό

Η απάντηση αυτή δείχνει πως  Microsoft εν τέλει ψάχνει τρόπους ώστε να κάνει την κονσόλα να λειτουργεί και χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο μία φορά την ημέρα, αν και η εταιρία τονίζει πως το check-in απαιτεί ελάχιστα kilobytes και μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω κινητού!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.