Multiplatfrom το Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut!

deus

Ένα ακόμη παρουσιασμένο ως exclusive παιχνίδι, θα κυκλοφορήσει σε όλες τις πλατφόρμες. Ο λόγος για το Deus Ex: Human Revolution Director’s Cut, το οποίο ανακοινώθηκε ως αποκλειστικότητα του Wii U (εντάξει, όσο αποκλειστικό μπορεί να αποκαλέσει κανείς παιχνίδι 2 ετών με επιπλέον υλικό), θα γίνει διαθέσιμο σε PlayStation 3, Xbox 360, PC και Mac!

Ο λόγος σύμφωνα με την Square Enix, είναι ότι το κοινό ζητούσε απεγνωσμένα “την απόλυτη Deus Ex Human Revolution εμπειρία”, και εν τέλει άλλαξαν γνώμη και θα το φέρουν στις προαναφερθέντες κονσόλες, ικανοποιώντας τους φίλους της σειράς. Για αυτό, αφήστε μας να έχουμε μία αμφιβολία, σαν καχύποπτα και χαιρέκακα πλάσματα που είμαστε…

Το παιχνίδι προορίζονταν για να κάνει μεγάλη χρήση του Wii U Gamepad, και στις εκδόσεις Xbox 360 και PS3 θα χρησιμοποιεί το SmartGlass και το PS Vita αντίστοιχα (λογικά προαιρετική η χρήση του)

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.