E3 2013, με μια ματιά

e3

Η press day της E3 αποτελεί πλέον παρελθόν, και μας άφησε πολλές εκπλήξεις, ανακοινώσεις και δύο κονσόλες που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά στο τέλος του έτους. Well… εκτός του Xbox One που δεν θα βρεθεί στα Ελληνικά ράφια των καταστημάτων το 2013, αλλά από το επόμενο έτος σε ημερομηνία που θα γίνει γνωστή στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τις ανακοινώσεις της Microsoft μπορείτε να τις δείτε εδώ, της EA εδώ, της Ubisoft εδώ, της Sony εδώ, ενώ το Nintendo Direct μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε το podcast μας με σχολιασμό των όσων είδαμε στην φετινή E3 στον παρακάτω player!

http://www.youtube.com/watch?v=8M-FCHPKBHk&feature=youtu.be

ΥΓ: Το podcast ηχογραφήθηκε πριν η Sony ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τα DRM και τα online passes των τρίτων εταιριών, οπότε μέρος των λεγομένων μας στηρίζεται στα τότε δεδομένα. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Υπάρχουν μικρά προβλήματα στον ήχο στην αρχή(στα πρώτα 4-5 λεπτά), αλλά στη συνέχεια βελτιώνεται σημαντικά. (Blame my ISP). Στα επόμενα podcasts θα περιορίσουμε πολύ τον Μιχάλη, γιατί μιλάει στο 80% του βίντεο :P

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.