e3 recaps: Ubisoft

Πάει και η Ubisoft, και καθώς το ρολόι δείχνει λίγο πριν τις 3 τα χαράματα, σχωράτε μας για κανα ορθογραφικό-συντακτικό λάθος. Η παρουσίαση της Ubisoft ήταν επί τω πλείστον καλή, με αρκετά λιγότερο ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά και πολλά καλούδια και εκπλήξεις!

Η έκθεση ξεκίνησε με την παρουσίαση του Rocksmith 2014, το οποίο είναι το γνωστό παιχνίδι μουσικής που όλοι έχουμε παίξει κάποτε. “Ο πιο εύκολος τρόπος να μάθεις κιθάρα” κυκλοφορεί αυτό το Φθινόπωρο για άγνωστες κονσόλες (στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα να δίνονται φωνητικές εντολές, οπότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι περιλαμβάνει το Xbox 360 ή το Xbox One).

Στη συνέχεια έχουμε το Splinter Cell: Blacklist, για το οποίο έδειξαν ένα trailer, το οποίο χαντακώθηκε από την κάκιστη σκηνοθεσία και την πρωτοβουλία του σκηνοθέτη να μην μας δείχνει απευθείας το video, αλλά να δείχνει μακρινό πλάνο από την γιγαντοοθόνη της αίθουσας. Το προσπερνάμε, δηλαδή, και περνάμε στην επιστροφή του Rayman! Το Rayman: Legends θα κυκλοφορήσει φέτος για Wii U, Xbox 360, PS3 και PS Vita.

Στη συνέχεια είχαμε trailer για το Quest for an Epic Loot, για το οποίο θα μπορέσετε να διαβάσετε σύντομα από το XGamers εκτενές περιγραφή από την Alpha του παιχνιδιού.

Συνεχίζοντας, σκυτάλη πήρε το The Crew, ένα next-gen racing game, στο οποίο μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας crew και να αγωνιστείτε σε τρελές ταχύτητες. Η Ubisoft τονίζει ότι το The Crew “θα αλλάξει το status quo” των racing games, εκμεταλλευόμενο το hardware των PS4 και Xbox One. Η online διάσταση του παιχνιδιού εννοποιεί το single player, το co-op και το multiplayer. Απολαύστε το trailer!

http://www.youtube.com/watch?v=D6aSa84OfFw

Στη συνέχεια, trailer για South Park, Watch_Dogs, Just Dance 2014 και Rabbids TV Show.

Και εντυπωσιακή έξοδο με Assassin’s Creed IV: Black Flag, και το παιχνίδι-έκπληξη της βραδιάς The Division από τον Tom Clancy! Όσον αφορά το τελευταίο, το Division είναι ένα online, open world RPG δράσης, που ετοιμάζεται για PS4 και Xbox One. Το gameplay που παρουσίασαν μας προϊδεάζουν για ένα πολύ καλό παιχνίδι, και το τοπίο σχετικά με αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες!

Η ώρα πλησιάζει τρεις, και η ομάδα του xgamers ετοιμάζεται για την press conference της Sony και την αποκάλυψη του Playstation 4!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.