Microsoft: «Το Xbox One κοστίζει χιλιάδες δολάρια και σας το δίνουμε με 499$»

xbox one

Ο Don Mattrick της Microsoft υπερασπίστηκε την τιμή (499€) που ανακοίνωσε η Microsoft πριν λίγες ημέρες στα πλαίσια της E3 του Los Angeles, αναφέροντας ότι η Microsoft «παρέχει ένα σύστημα που αξίζει χιλιάδες δολάρια, οπότε[οι χρήστες] θα το λατρέψουν και θα το χρησιμοποιήσουν» μόλις κυκλοφορήσει.

Επίσης ο Ντον, ανέφερε πως το Xbox One διαθέτει το Xbox Live, την μεγαλύτερη online κοινότητα, κάτι που οι ανταγωνιστές (Wii U/PS4) δεν διαθέτουν, ενώ οι υπηρεσίες όπως το Smartglass και το Skype σε συνδυασμό με το multitasking που παρέχει το Kinect καθιστούν το Xbox One την καλύτερη επιλογή. Την ίδια ώρα ωστόσο, το PS4 φαίνεται να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, όπως προκύπτει από τα δημοψηφίσματα σε καταστήματα όπως το Amazon! Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσει, η κονσόλα της Sony συγκεντρώνει το 95% των ψήφων!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.