Μέσα στο έτος το State of Decay για PC

state of decay

Το εξαιρετικό State of Decay, που σημειώνει τεράστια επιτυχία στο Xbox Live, ετοιμάζεται να βρει τον δρόμο της κυκλοφορίας και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές! Η Undead Labs, επιβεβαίωσε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο Steam πριν το 2014, περιλαμβάνοντας καλύτερα γραφικά, υποστήριξη για υψηλότερες αναλύσεις και καλύτερο framerate. Ωστόσο, δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε επιπλέον περιεχόμενο στην PC version. Μάλιστα, το παιχνίδι θα βγει στο early-access πρόγραμμα του Steam, κατά το οποίο θα είναι playable μόνο με Xbox Controller (στο τελικό παιχνίδι θα υποστηριχθεί και ο συνδυασμός keyboard-mouse)

Επίσης, σε επόμενα update θα προστεθεί -έτσι άφησε να εννοηθεί η εταιρία- και το sandbox mode. Ένας ελεύθερος κόσμος, χωρίς τέλος αλλά με περιορισμένες προμήθειες, δηλαδή με άλλα λόγια ένα παιχνίδι του στυλ “πόσο μπορείς να επιβιώσεις”. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το παιχνίδι στο review μας, εδώ.

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.