Το Xbox One καταγράφει τα πέντε τελευταία λεπτά gameplay

xbox one

Αυτομάτως, όπως και το PS4, το Xbox One καταγράφει τα τελευταία πέντε λεπτά παιχνιδιού, τα οποία είναι πάντοτε διαθέσιμα να τα επεξεργαστείτε και να τα ανεβάσετε σε διάφορες online υπηρεσίες, όπως το Youtube. Το χαρακτηριστικό επιβεβαιώθηκε από τον Ken Lobb της Microsoft, κατά την διάρκεια της συνέντευξής του σχετικά με το Killer Instinct στην Comic-Con. Αν πάλι κάνετε κάτι καταπληκτικό, ας πούμε ένα Quick-Scope 360 μοιρών ενώ πέφτατε από τον 10ο όροφο ενός ουρανοξύστη και σας κυνήγαγε ένας δεινόσαυρος, φωνάζετε στο Kinect “Xbox Record That Shit(το τελευταίο δε χρειάζεστε, αλλά βγαίνει αυθόρμητα στην ένταση της στιγμής :P) και τα τελευταία 30 δεύτερα αποθηκεύονται για επεξεργασία αργότερα.

Θυμίζουμε πως και το PS4 και το One έχουν την δυνατότητα streaming μέσω διαφόρων υπηρεσιών (Ustream και Twitch αντίστοιχα). Περισσότερες λεπτομέρειες για τα δύο συστήματα σε έναν μήνα από τώρα, όταν και η Gamescom λάβει χώρα στην Κολωνία της Γερμανίας. Και το XGamers θα είναι εκεί!

Νίκος Μπούγας

Γεια σας! Ονομάζομαι Νίκος Μπούγας, γνωστός εδώ μέσα σαν Scof. Είμαι ο εμπνευστής και δημιουργός του XGamers και γενικά αυτός που βάζει την τάξη στα ρεμάλια που θέλουν να αποκαλούνται συντάκτες.. Στον ελεύθερό μου χρόνο πίνω τζιν τονικ.